SÜRGŐS! Lehetek-e terhes, bővebben lent?
Csak azok válaszát várom, akik nem oltanak le; szerintem életében mindenkit elkapott már a hév, és belement felelőtlenül a szexbe.
5 napja szedtem a fogamzásgátlót, az 5. napon kezdtem el, hogy ne pecsételjem végig a hónapot. A tájékoztatóban ez áll:
"Megengedett a 2-5. napon való szedéskezdet is, ez esetben a fogamzásgátló szedésének első hét napján nem hormonális kiegészítő fogamzásgátlás (óvszer, vagy pesszárium, és spermicid) alkalmazása javasolt."
Tehát én 5 napja szedtem. A barátommal együtt voltunk tegnap, megszakítással védekeztünk. A védettségem tehát két nap múlva lett volna teljes (pénteken voltunk együtt, vasárnaptól lennék teljesen védett).
A barátom nem ment el; az előváladék nem veszélyes (az előváladékban nincs spermium, ha korábbi aktus/önkielégítés után volt pisilni, mert akkor a pisi kimossa a húgycsőben maradt spermiumokat; plusz az előváladékot más mirigy termeli, mint a spermiumokat - én így tudom), mert volt előtte wc-n; kevés eéőváladékkal jött belém.
Amikor kivette, egy picit spermiumos volt; de nem ment el teljesen (meg szerintem azok az én nedveim is lehetnek, mert gyógyszerkúrán vagyok, és a hüvelyváladékom kicsit sűrűbb lett).
Tehát akkor lehetek terhes?
hááááát...igazából bármi lehet,most még egyáltalán nem lehetne megállapítani,hogy terhes lettél :) de jobb megelőzni a bajt,mint megcsinálni
mikor kell legközelebb megjönnie a menzeszednek?
Esemény utánit tabi mellett nem lehet szedni. A testvérem hasonló helyzetben volt, ő sem kapott, de nem lett semmi baj, pedig belé teljesen belement a barátja.
Ráadásul ovutól is 1 hétre vagyok (mondjuk gyógyszer mellett elvileg nincs is ovu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!