Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SÜRGŐS! Lehetek-e terhes,...

SÜRGŐS! Lehetek-e terhes, bővebben lent?

Figyelt kérdés

Csak azok válaszát várom, akik nem oltanak le; szerintem életében mindenkit elkapott már a hév, és belement felelőtlenül a szexbe.

5 napja szedtem a fogamzásgátlót, az 5. napon kezdtem el, hogy ne pecsételjem végig a hónapot. A tájékoztatóban ez áll:

"Megengedett a 2-5. napon való szedéskezdet is, ez esetben a fogamzásgátló szedésének első hét napján nem hormonális kiegészítő fogamzásgátlás (óvszer, vagy pesszárium, és spermicid) alkalmazása javasolt."

Tehát én 5 napja szedtem. A barátommal együtt voltunk tegnap, megszakítással védekeztünk. A védettségem tehát két nap múlva lett volna teljes (pénteken voltunk együtt, vasárnaptól lennék teljesen védett).

A barátom nem ment el; az előváladék nem veszélyes (az előváladékban nincs spermium, ha korábbi aktus/önkielégítés után volt pisilni, mert akkor a pisi kimossa a húgycsőben maradt spermiumokat; plusz az előváladékot más mirigy termeli, mint a spermiumokat - én így tudom), mert volt előtte wc-n; kevés eéőváladékkal jött belém.

Amikor kivette, egy picit spermiumos volt; de nem ment el teljesen (meg szerintem azok az én nedveim is lehetnek, mert gyógyszerkúrán vagyok, és a hüvelyváladékom kicsit sűrűbb lett).

Tehát akkor lehetek terhes?

2013. jan. 26. 08:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Gyogyszer mellett is lettek jópáran terhesek,azok is aki évek óta szedték.Ha a hormonjaid rendetlenkednek még,akkor akár egy extra pé is lehetett még..és igen,az előváladékban is lehet spermium!!
2013. jan. 26. 09:25
 12/28 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszerkúrán vagy? Mert az is gyengítheti a gyógyszer hatását, már ha egyáltalán hatott volna.
2013. jan. 26. 10:11
 13/28 A kérdező kommentje:
Gyenge az immunrendszerem, és kombinált, nagy dózisú vitaminokat szedek, az nem gyengíti szerintem. Nem antibiotikumot.
2013. jan. 26. 10:13
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Ne általánosíts kérlek, sokan vagyunk olyanok, akiket ha elkap a hév akkor sem megyünk bele felelőtlenül szexbe. Tényleg sokkal jobb most itt spekulálnod meg példákat felhoznod. A lényeg, hogy lehetsz terhes gratulálok.
2013. jan. 26. 10:24
 15/28 A kérdező kommentje:
Az itt lévők nem értik meg, hogy aki kérdést kiír, nem leoltást akar?!? Szerintem elég nekem az is, hogy 2 hétig ehet az ideg. Óvszer volt, de a barátom beutazott, mire felért a lakásomba, a kinti mínuszok megtépázták, lehet, hogy valamennyire meg is fagyott, használat ELŐTT ezért is szakadt ki. Nem vagyunk koszos tinik, akik nem tudják mi az óvszer, és hogyan kell használni.
2013. jan. 26. 10:31
 16/28 anonim ***** válasza:

KOSZOS tinik ezen jót nevettem...félretéve a viccet szerintem iszonyú kicsi az esélye hogy terhes legyél annyi véletlennek kellene összejátszania hogy ihaj...egyrészt pétől is messze vagy (1 hetet nem bír ki semmilyen spermium odabent) 2. szedted már a gyógyszert és 2 nap volt hátra a teljes 100% os védettségig (vagy jó mondjuk 98% mert a gyógyszereknek kb. annyi).

3. el se ment benned.

szóval szerintem semmi se lesz, nagy csoda lenne mindenesetre...

2013. jan. 26. 11:16
 17/28 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy egy hét van peteérésig! Ezt megvétózom! Nem vagyunk gépek, nem mindenkinek pont a 14 napon van pé-je! Nekem itt van egy 17 hós lányom, akiről szintén azt hittük hogy nem lehet hogy terhes vagyok, mert abba a hónapban csak ciklus elején voltunk együtt és láss csodát itt van! Sőt a hőmérés alapján nekem most is ciklus elején volt pé-m! Szóval lazán összejöhetett nektek is.

Ja és igen, az előváladéktól is lehetsz terhes! Barátnőmnek szintén így van egy szintén 17 hónapos fia!

2013. jan. 26. 13:13
 18/28 A kérdező kommentje:

Utána lehet olvasni, hogy ez előváladékban csak akkor van hímivarsejt, ha előtte nem ürül ki a húgycsőből. Mi mindketten ügyelünk az ilyesmire: szex előtt után pisi, zuhany, hogy ne legyen hólyaghurotom, és a párom, h az előváladék "sterilebb" legyen.

Gratulálok az utolsónak a babákhoz.

2013. jan. 26. 13:31
 19/28 anonim ***** válasza:

Mi a fenének kérdezel, ha minden válaszra van vmi. kommentárod, és ellenkezésed. Sztem mindenki világosan leirta hogy igen lehetsz terhes, attól még hogy bizonygatod hogy igy pisiltek meg ugy előváladék attól még az lehetsz.

És nem mondta senki hogy koszos tinik vagytok, de az tény hogy felelőtlenek igen.

2013. jan. 26. 13:41
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem ellenkezek, csak a fent leírt tényt mindenki figyelmen kívül hagyja. Mindenki csak azzal jön, hogy rettegj az előváladéktól, mert terhes leszel! De, mint mondtam, ha figyelsz, akkor az előváladék is ártalmatlan tud lenni.
2013. jan. 26. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!