Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hisztek abba, hogy a...

Ti hisztek abba, hogy a kisgyerekek megérzik, ha baba van a pocakban?

Figyelt kérdés
Kisfiammal amikor terhes voltam (aznap teszteltem pozitívat) amikor mentünk a testvéremékhez vendégségbe, akkor volt nekik a gyermekük 2,5 éves. Nem egy hízelgős gyerek. Bementünk, leültem és ő ráfeküdt a hasamra, átölelte,és megsimogatta, majd elszaladt. Nektek mi a véleményetek erről?
2013. jan. 25. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én lányom 3 éves és az utóbbi 5 hónapban mindig azt mondta, hogy baba van a pociban és bekukkantott a blúzom alá. Persze nem volt baba... most van, de nem jósolta meg előre, neki mindig is ott volt valaki :-)

Rám is szoktak mosolyogni vadidegen gyerekek, de szerintem nem azért mert tudják terhes vagyok, hanem azért mert örömmel mosolygok rájuk és ők automatikusan visszamosolyognak... :-)

2013. jan. 25. 18:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Érdekes volt olvasni a történeteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok!
2013. jan. 25. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:
A nővérem nagyobbik lánya is megérezte,hogy jönni fog a kistesó.A nővérem még nem is tudta,mikor a kislány közölte vele,hogy ott van a baba.Akkor még nem is tudtak róla,hogy lesz baba.Utána viszont kiderült,hogy bizony lesz. :)
2013. jan. 26. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!