Ti hisztek abba, hogy a kisgyerekek megérzik, ha baba van a pocakban?
Figyelt kérdés
Kisfiammal amikor terhes voltam (aznap teszteltem pozitívat) amikor mentünk a testvéremékhez vendégségbe, akkor volt nekik a gyermekük 2,5 éves. Nem egy hízelgős gyerek. Bementünk, leültem és ő ráfeküdt a hasamra, átölelte,és megsimogatta, majd elszaladt. Nektek mi a véleményetek erről?2013. jan. 25. 14:22
1/13 anonim válasza:
Igen, én hiszem, hogy megérzik. Sógornőm lánya is megérezte, hogy baba van a pocakomban. Sőt amikor még nem is látszott, akkor a boltokban az összes kisgyerek mosolygott rám és elkezdett velem "beszélgetni" csak úgy magától, ami előtte sosem fordult elő :-)
2/13 anonim válasza:
Egyik barátnőm kisfia volt ilyen velem,jött oda és szeretgetett,pedig előtte sosem,csak kb 7hétig voltam terhes,m sajnos elvetéltem,de a kisfiú azóta nem ölelget.
3/13 anonim válasza:
Én ebben nem hiszek, lányom is ha ülök, oda jön, megszeret, a hasam, a lábam simogatja, oda ad puszit, azt éri el!
Mióta megmondtam neki baba van a hasamban, minden dugdos a köldökömbe, hogy oda adja a kistestvérének, vagy bele világít, hogy hátha meglátja...
4/13 anonim válasza:
Én hiszek benne. :)
Sőőt. A kutyák, macskák is megérzik!
Én a "kutyánktól tudtam meg" hogy terhes vagyok. :)
5/13 anonim válasza:
Igen. A 21 hónapos gyerekem vigyorogva megpaskolta a hasamat és közölte, hogy babaaaa. Épp csak ketten tudtuk a férjemmel, nagyon korán volt. Sőt, később még egyszer csinált ilyet, koraterhesség alatt. Mindenesetre megdöbbentő volt :)
6/13 A kérdező kommentje:
14 hónapos volt a kisfiam amikor ismét terhes lettem. Mindig simogatta a hasamat, ölelgetett, de nem azért mert csak azt érte el, hanem ha a földön ültem akkor is lehajolt a hasamra. Sajnos 18 hetesen elveszítettük a picit. Amikor hazajöttem a kórházból mintha tudta volna, hogy nincs kis tesó, nem foglalkozott a hasammal, pedig nem emlegettük neki. Azóta próbálkozunk, eltelt majdnem 1 év. És csak azért írtam ki a kérdést, mert tegnap felhúzta a pólómat, és adott a hasamra két puszit. Majdnem elsírtam magam.
2013. jan. 25. 14:47
7/13 anonim válasza:
Elnézést az offért, de felnőttekkel nem volt így?? Nekem volt, hogy ismerősöm sem tudta még, h baba van a pociban és egy felnőtt megszólalt vmiért ezzel kapcsolatban és tényleg kiderült. ??
8/13 anonim válasza:
Nekem ma a 12éves húgom kicsit meg ütögette a hasam,nem fájdalmasan,de úgy ütögette picit. ( hozzáteszem,ma jelentkezett barnás folyásom.) Nem gondolnám,hogy baba,de nagyot néznék,ha az lenne és húgom azért csinálta ezt...
9/13 anonim válasza:
18 hónapos lányom volt az, aki kzölte velem a pocimat simogatva, hjogy baba benn. Többször is és igaza volt. Aztán elnézték az ultrahangot, először lánynak tűnt, meséltük neki és nagy biztonsággal mondta, nem kislány, kisfiú. És legközelebb kiderült, hogy valóban :)
10/13 anonim válasza:
A fiam 3 éves volt, amikor inszemre mentünk. Mindig kérdezgettem tőle, hátha érzi. Nem foglalkozott velem, mondta, h nincs baba.
Egyik sem sikerült. Aztán belefáradtunk, feladtuk. Majd odajött hozzám és mondta, hogy ott van a pocimban a kistesó.
És 2 hét múlva pozi lett a tesztem. Akkor nem is foglalkoztam vele, hogy ezt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!