Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Vagy mitől...

Terhes lehetek? Vagy mitől lehet folyásom?

Figyelt kérdés

elvileg negyedévig nem volt péem.múlthonapban volt mensim és szeretkeztünk nem egyszer védekezés nélkül(ugyanis szeretnénk babát)ebbe a hónapban(aug.)nem jött meg.elvileg 22-én kellett volna megjönnie.viszont kb 2 napja átlátszó folyásom van nem sok csak kevés.

nem merek tesztelni mert elszomoritana ha megint - lenne.

2009. szept. 1. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy biztosat tudj, szerintem tesztelned kéne. Ha nem jött meg , még reménykedhetsz. Nincs

egyéb tüneted? A hődet méred?

2009. szept. 1. 09:28
 2/4 A kérdező kommentje:

nem mérem mert egész este járok wcre,sokat kell pisilnem mert most hogy érik a szőlő rengeteget eszek belőle:)

néha vérzik az orrom is ez nem tudom befolyásol e vmit.meg nem vagyok éhes.más tünetem nincs.+még annyi hogy nem hízok de még is fel vagyok puffadva.

2009. szept. 1. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Az orrvérzés is egyik tünete a terhességnek!Nekem is volt az első terhességemnél úgyhogy szerintem tesztelj!Drukkolok neked!
2009. szept. 1. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:

meg még hasmenésem van csak ezt nem akartam kiirni.

állt.menszesz elött nekem szokott lenni görcsök mellette de nem görcsölök.májusban szeretnénk majd összeházasodni a párommal addig szeretném tudni lehete gyerekem vagy sem.mert a doki azt mondta nem lehet.ha meg télleg cak orvosi műtéttel lehet akk az eskűvő elmarad és megmütettem magam.naon naon szeretném ha most összejönne a baby

2009. szept. 1. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!