Terhes lehetek? Vagy mitől lehet folyásom?
elvileg negyedévig nem volt péem.múlthonapban volt mensim és szeretkeztünk nem egyszer védekezés nélkül(ugyanis szeretnénk babát)ebbe a hónapban(aug.)nem jött meg.elvileg 22-én kellett volna megjönnie.viszont kb 2 napja átlátszó folyásom van nem sok csak kevés.
nem merek tesztelni mert elszomoritana ha megint - lenne.
Hogy biztosat tudj, szerintem tesztelned kéne. Ha nem jött meg , még reménykedhetsz. Nincs
egyéb tüneted? A hődet méred?
nem mérem mert egész este járok wcre,sokat kell pisilnem mert most hogy érik a szőlő rengeteget eszek belőle:)
néha vérzik az orrom is ez nem tudom befolyásol e vmit.meg nem vagyok éhes.más tünetem nincs.+még annyi hogy nem hízok de még is fel vagyok puffadva.
meg még hasmenésem van csak ezt nem akartam kiirni.
állt.menszesz elött nekem szokott lenni görcsök mellette de nem görcsölök.májusban szeretnénk majd összeházasodni a párommal addig szeretném tudni lehete gyerekem vagy sem.mert a doki azt mondta nem lehet.ha meg télleg cak orvosi műtéttel lehet akk az eskűvő elmarad és megmütettem magam.naon naon szeretném ha most összejönne a baby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!