Hogy eshet ennyit a spermium szám és mitől? Részletek lent.
A BMC-be járunk. A Férjem első sperma vizsgálatánál találtak baktériumot és adtak rá Neki antibiotikumot, amit 2 hétig kellett szednie. Ekkor volt neki 30 milliós a sperma száma. Majd a 2 hetes kezelés után vissza kellett menni, egy másik vizsgálatra, ahol ismételten megnézték a tenyésztést, ami már negítív lett Neki, de ekkor már csak 7 milliós volt a sperma szám. Ez mitől lehet? Ez nagyon rossz eredmény ugye?
Most kell egy 3. vizsgálat, ahol néznek még egy spermaszámot. Szerintetek mire számíthatok?
Az orvos a 7 milliónál egyből a lombikot javasolta. Mit tegyünk, ha a 3. vizsgálat is ilyen rossz lesz?
Írjatok tapasztalatokat légyszi. Köszi.
Hasonló kérdésre már írtam választ...De ha nem Te tetted fel,talán neked is segít valamit amit ide írok.
Először is:Nem minden vizgálat mutatja ugyanazt az eredményt!
Párod már el is kezdheti szedni az E-vitamint,ami a kiskatonákat serknti!
Harmadszor meg lécci ne stresszeljetek,mert sz senkinek sem jó!
Én negedszer:3-4napot ne szeretkezzetek,termelődik a spermiumok száma,és figyeld meg:A következő vizsgálatkor sikerrel jártok!
Nem utolsósoban:A párod figyeljes oda mit eszik!(tojás mehet vödörszámra)
Remélem neked is tudtam segíteni,és mihamarabb összejön a kis pocaklakótok!!!
Hááát...ez fura, de több helyen olvastam már, hogy egy antibiotum szedése után, visszaesik a spermaszám.
Az a fura, hogy a dokid ezt nem mondta!
Tulajdon képpen Én is erre gondoltam, elég sokáig, 2 hétig szedte az antibiotikumot. Én is csodáltam, hogy erre nem gondolt a doki.
Remélem, tényleg csak ennyi van a dolgoban, és a 3. vizsgálat már megint jó eredményt fog mutatni.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!