Vajon van rá esély?
Figyelt kérdés
sos! a barátommal megpróbáltuk az első alkalmat de nem tudta betenni,sajnos. mielőtt felhúzta a gumit jött előváladék,de azt hiszem a gumi külsejére nem került,de a kezemen volt egy kevés.a kezemmel hozzáértem a p*námhoz az előváladékos kezemmel...
4 napja késik a menstruációm, ugye nem azért mert terhes vagyok?
2013. jan. 22. 19:16
1/5 anonim válasza:
Pinádhoz? Milyen kis választékos vagy. Hát nem sok esély van a terhességre, sajnálom.
3/5 A kérdező kommentje:
mi a baj avval ha azt írtam h pinámhoz?
2013. jan. 22. 19:19
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj, az előváladékban nincs csak 2 % élősejt. És ha csak a széléhez értél hozzá, akkor lehetetlen hogy bejusson.Ezen kívül mivel az első aktusod volt, a menstruáció egyensúlya felborul, tehát termésszetes hogy késik.Ne aggódj.
5/5 A kérdező kommentje:
19:20 köszönöm a választ :)
2013. jan. 22. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!