Progeszteronhiánynak mik a tünetei? Lehet a PCOS miatt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 16:29
2/10 anonim válasza:
rendszertelen ciklus is lehet. PCOS és progeszteronhiány valóban járhatnak együtt, de nem feltétlenül van így.
3/10 anonim válasza:
nekem is pcom van...és progeszteronom is rossz:((
4/10 anonim válasza:
A kettő gyakran jár együtt. Progi hiányod van vagy egyáltalán nincs peteérésed?
6/10 anonim válasza:
Akkor az nem progi hiány. progi hiány az mikor van peteérés, tüszőrepedés, de a sárgatest nem működik megfelelően és nincs elég progi.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Szerintem pé-m van, mert érzem is+ a folyásom is változik olyankor. Csak a menzeszem előtt 3-4 napig barnázok+ görcsöl a hasam. A PCOS-ra szedek Merckormint. Eddig ilyen gondom nem volt, rendesen megjött a menzeszem. De most szeretnénk babát...:-( Az is eszembe jutott, hogy 2 éve mikor terhes voltam, akkor az első 12 hétben többször barnáztam, végül kaptam rá Utrogestánt. Lehet már akkor is ez volt a probléma?
2013. jan. 21. 13:51
8/10 A kérdező kommentje:
Jah megyek ám majd dokihoz vele. Már voltam egyszer, csak akkor a prolaktinra gondolt az orvos, mert néha még a tejem is csöpög. De végül a prolaktin értékem teljesen normális.
2013. jan. 21. 13:53
9/10 anonim válasza:
Ha csöpög a tejed arra mindenképpen kéne gyógyszer. A diétát mióta tartod? Igen valszeg régen is ez lehetett a gond, hiszen progi pótlást kaptál.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet épp az a baj, hogy most egy kicsit lazítottam a diétán, főképp az ünnepek tájékán...
2013. jan. 21. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!