Tegnap voltam uh-on laparhoz kell. Ezt írta az uh-os nő: nagy uterus, endometrium 7mm, fundusközelben 5ször 3mm echodens képlet (polypoid)? Bal ovárium 37szer 25mm, jobb ovárium 33szor 26mm, pcos jellegűek.
jaj, bocsi, túl hosszú volt a kérdés, így nem írta ki végig.
A dokim jövő héten lesz, így azt szeretném valaki ért hozzá ezek mit jelentenek?Köszönöm!
Én szerdán voltam kontrollon mert jobb oldalon alhasi fájdalmaim vannak HÓNAPOK ÓTA....
UHon nekem az volt hogy bal oldalon 23mm jobb oldalon 17mmes echomentes képlet látható...
A nőgyógyász azt mondta hogy a fájdalmam nem nőgyógyászati eredetü...
Nőgyógyász és sebész oda vissza küldözget és nem tudják mi a bajom. 21.ére kaptam időpontot magándokihoz... Remélem véget vet ennek a rémálomnak. Jobbulást am....
Neked mik a tüneteid?
Köszi:)
Nekem évek óta fáj az alhasam, soha nem találtak semmit.
A hasam is sokat ment, mostanában realizálódott, de még nem az igazi.
A közösülés is fáj, egy pontban.
Utolsó vagyok!
Voltam magán dokinál és egyből meg találta a fájdalmam okát...
Méh polipom van amit menszeszkor műteni kell,több cystám is van és műtét után balneo terápiára kell járnom mert össze zsugorodtak a petefészkeim és meg vastagodtak a falai...
Jajj és sajnos van egy kis hüvely gyulladásom is ami mára már el is múlt szerencsére:)
Remélem hamar rendbe jössz!
Én mennék laparra, de késik 7napja, így még nem tudtuk az időpontot kitűzni.
Köszi!
Az nem jó!
Neked is mi előbbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!