Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pánikbetegség alatt neheteben...

Pánikbetegség alatt neheteben eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
sajnos pánikbeteg vagyok de szeretnék babát,ma teszteltem első pisiből faccele teszt csíkal és olyan kétesélyes olyan mintha halvány pozi lene de olyan mint ha csak a helye lenne ott szóval nemtudom eldőnteni,émelygésem elő szokot fordulni és érzékenyek a mellei és kűlönösen fáznak ,vagy csak bekébzelem magamnak?szeptemberben volt sajnos abortuszom.hasónlóak irjanak köszönöm előre is.
2013. jan. 19. 06:33
 1/3 A kérdező kommentje:
(bocs a cimért)nehezeben.
2013. jan. 19. 06:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz!Én is gyógyulófélben lévő pánikos vagyok, de nem hiszem, hogy így kevesebb esélyem lenne! :) Sok sikert!
2013. jan. 19. 14:54
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod.és a kedveséged.
2013. jan. 19. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!