Teherbe eshettem e ha?!?!
Figyelt kérdés
32naposak a ciklusaim és december22-től-27ig volt meg
A párommal 2.án és most16.án úgy voltunk 1ütt hogy rendesen megtörtént a dolog..(5.én csak 1kicsi csuszott be)Nemtudom hogy így lehetek-e terhes???!!!
2013. jan. 18. 15:39
2/8 A kérdező kommentje:
:(
2013. jan. 18. 15:49
3/8 anonim válasza:
Még megszakítással is lehetsz terhes, nemhogy "rendes" aktustól. De nem értem, ha nem akarsz gyereket, akkor miért nem lehet védekezni?
A sok hülye aki a magzatokkal játszadozik... már bocs, de felelőtlenség.
4/8 anonim válasza:
A ciklusod alapján olyan 5-6-án volt peteérésed. Persze lehet, hogy neked kicsit előbb vagy később is lehetett, ezt így nem tudhatjuk. Ez alapján pedig jó esélyed van egy nem kívánt terhességre. Elég felelőtlenek vagytok.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Már bocsi mért lennék felelőtlen mikor szeretnék babát épp ezaz!!! HOGY AKARUNK!!!
2013. jan. 18. 18:06
7/8 anonim válasza:
Igen de biztosan majd csak akkor tudod ha késik majd . Drukkolok :)
8/8 A kérdező kommentje:
Háth sajnos ma megjött:/ így biztos nem lehetek terhes pedig 3szor is megprobáltuk..:( és a hasam is furcsán szurkál néha:/ vagyis már2hete kb...néha néha pedig hányinger is jelentkezik:/:((
2013. jan. 21. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!