Teherbe eshettem? SÜRGŐS!
Korábban már megírtam egy hasonló kérdést a szerelem, szex témakörbe, ott nagyon lehurrogtak. Aki itt megteszi lepontozás lesz a jutalma, szerintem segíteni kellene egymásnak azért van ez a fórum. És igen tisztában vagyok mindennel, emelt biológia érettségit írtam, plusz a kedvenc témám a gyerekvállalás, DE NAGYON MEG VAGYOK IJEDVE. SEGÍTSETEK!
A barátommal együtt voltunk egy éjszaka alatt 4 alkalommal. Mind a négyszer óvszerrel. Még óvszer felhúzása előtt ingerelt úgy, hogy akkor még nem volt rajta óvszer, de odadörgölődzött a szeméremdombomhoz. Utána húzott óvszert, akkor veszítettem el a szüzességemet. Tehát, amikor előváladékozott, akkor még nem volt rajta óvszert, de nem is volt bennem. Utána mint említettem 4 óvszeres alkalom volt. Az óvszerek nem sérültek. Ő annyira figyelt rám, hogy neki egyszer sem sikerült elmennie, tehát nem volt ondóürítése.
Most viszont 2 napja késik a menstruációm. A melleim érzékenyek, mint premensnél (hozzáteszek az utóbbi időben voltak hormonális gondjaim: 2 hónapig kimaradt a ciklusom, utána 3 és fél, 4 hétig tartott, mellesleg még enm állt be, 26 és 35 nap között ingadozik).
Tudom, hogy ezek mellett minimális a teherbeesési lehetőség, de megnyugtatnátok, hogy szerintetek sem vagyok terhes?
Tehát akkor mindent tudsz amit tudnod kell, mégis parázol.
Nagyon minimális az esélye annak hogy terhes lennél, de ha mégis ez számodra nem megnyugtató, akkor vegyél egy terhességi tesztet.
Szerintem nem vagy terhes, sőt biztos!
Nagyon kevés az esély a terhességre így, (szinte semmi). Csinálj egy tesztet, ha izgulsz, mert már biztosan kimutatná.
De most őszintén! Miután elvesztetted a szüzességed még 3-szor volt kedved szeretkezni? Nem fájt?
Ugyan már...mégis mitől estél volna teherbe?
Ha a gumi nem szakad el, nem leszel terhes. Ennyire egyszerű.
Az, hogy a szeméremdombodhoz előváladék ért...jézusom.
1. Nem másznak be kívülről
2. Oké, hogy egy spermium termékenyíti meg a petesejtet, de annak az 1-nek kell a többi segítsége...
Ne hisztizz, hanem vegyél egy tesztet.
Ha összevissza vannak a ciklusaid, honnan tudod hogy mikor van az ovud?
Ha már meg kellett volna jönnie, nyugodtan vehetsz egy tesztet, ki kellene mutatnia, hogy terhes vagy.
Mikor volt az együttlét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!