Papajácsja kérdése:
Szerintetek teherbe eshettem már?
Figyelt kérdés
A párommal próbálkozunk összehozni egy babát, 6.-án múlt el a menstruációm azóta 2 alkalmat kivéve minden nap voltunk együtt. 1-2 napja kicsit sárgás folyásom van. Ennek ellenére lehetek terhes?2012. dec. 17. 10:08
1/3 anonim válasza:
Nos, nem az a kérdés, hogy mikor múlt el az előző mensid, hanem, hogy mikor kezdődött. Ha betippelem, hogy 5 napos volt, akkor kb. elsején jött meg. Ez azt jelenti, hogy 14. napon vagy, tehát kb. most lesz ovulációd (mondom ismét, ha papírforma szerint működsz, ebben lehetnek eltérések). A megtermékenyülés még csak ezután kezdődhet el, a beágyazódás meg még csak azután. Terhes semmiképp nem vagy még.
2/3 anonim válasza:
Kicsit elszámoltam (első vagyok), most nézem, hogy 17-e van, akkor 16. napon vagy, nem 14. Ezt a számolási hibát eltekintve a többi stimmel, továbbra is azt gondolom, hogy korai bármit mondani. Kb. mostantól két hét múlva lehet tesztelni (ha nem jön meg)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2012. dec. 17. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!