Teherbe eshettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nov. 18.-án rózsaszín folyásom volt. A menzeszemet 20.ára vártam,és 21.én este jött meg,de csak keveset véreztem,aztán 22.én együtt voltam a párommal ez alatt. Tegnap normál vérés,mára meg szinte semmi. Mintha elvágták volna. :O

Mi lehet?

Tapasztaltatok ilyet?

Lehetek babás?

Örülnék :)

Köszi a válaszokat!

2012. nov. 24. 20:06
 1/4 A kérdező kommentje:
szóval 3 napos a mensim...
2012. nov. 24. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2012. nov. 25. 00:53
 3/4 Ufobaby ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy rózsaszínes volt a folyásom és sajnos megjött..utánna jártam, hogy mi lehetett, sokmindent találtam és a vetélés egyik jele is lehet...de ne keseredj el, lehet nálad nem így van... írj, ha megtudsz valamit pár nap múlva, ha esetleg nem vagy biztos abban, hogy igazi mensi volt és tesztelnél... Szurkolunk :)
2012. nov. 25. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Ma sem vérzek már. A melleim meg vannak duzzadva,de nem fájnak. Viszont látszólagosan duzzattak. Meg émelygek. Ezt napközben is érzem. Jövőhéten tesztelek,és a dokit is meglátogatom,mindegy mi lesz a teszt eredménye. Köszi a bíztatást. :)

2012. nov. 25. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!