Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem volt épp peteérésem de...

Balázs Ramóna Mercédesz kérdése:

Nem volt épp peteérésem de belém élvezett a párom teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
Nem volt épp peteérésem mikor szeretkeztünk a párommal de belém élvezett , teherbe eshettem?

2013. jan. 2. 12:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2013. jan. 2. 12:22
 2/29 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy nem volt peteérésed?
2013. jan. 2. 12:23
 3/29 A kérdező kommentje:
Mert úgy halottam, hogy peteéréskor tojasfeherjés folyás van mindig , és nekem akkor nem volt ebböl gondolom! ám köszönöm a válaszokat:)
2013. jan. 2. 12:26
 4/29 anonim ***** válasza:
55%
Igen a rajok is teherbe eshetnek.
2013. jan. 2. 12:28
 5/29 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem , hogy a rajok is ? mire érted ? Egyébként úgy halottam, hogy ha akkor szeretkezünk amikor pont nincs peteérés akkor nem eshetünk teherbe ez igaz ?
2013. jan. 2. 12:33
 6/29 anonim ***** válasza:

Persze igaz. Ha pont nincs. De mi van ha mégis van, előfordulhat egy cikluson belül több peteérés is. Nem ritka, hogy valaki a ciklus elején vagy éppen a végén fogan meg. Pedig elméletileg ugye nem olyankor van peteérés.

Csak a folyásodra hagyatkozni elég necces, semmire nem garancia.

Kisebb az esély, de nem kizárt.

2013. jan. 2. 12:52
 7/29 anonim ***** válasza:
Igaz, csak az a baj, hogy nem tudhatod, hogy mikor van peteérésed. Mert lehet, hogy ma szexelsz, mert azt hiszed nincs, aztán holnap meg mégis lesz, mert akármikor lehet, és teherbe esel, mivel a hímivarsejt több napig él benned.
2013. jan. 2. 12:53
 8/29 A kérdező kommentje:
Hát igen , de azóta sem volt olyan folyásom. vagy halottam a spontán peteérésről szex közben akkor azt mondjuk észre sem veszem úgye? akkor lehet teherbe eshetem? mert ha pont nincs peteérés akkor is teherbe eshetek van rá esély, hogy teherbe estem ? ha jól értelmeztem.
2013. jan. 2. 13:10
 9/29 anonim ***** válasza:

a legnagyobb esélyed a pé. napja előtt, és aznap van, de ehhez tudni kell, mikor volt pé. pontosan

ahogy írták, több is lehet egy cikluson belül bár talán ritkább

ha szexelsz, terhes lehetsz, ennyire egyszerű, hogy az vagy-e, és hogy erre jelen esetben mekkora az esély, pontos adatok hiányában nem fogja megmondani senki

2013. jan. 2. 13:26
 10/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat:) igy már értem . akkor hiába nem volt pont peteérésem attol függetlenül teherbe eshettem , hát akkor majd kiderül h a havim meg-e jön vagy sem !
2013. jan. 2. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!