Ki mennyi ideig probálkozott mielőtt orvoshoz ment volna? Mi lassan 2 éve, eddig sikertelenül. Érdemes itthon kiprobálni vitaminokat meg ilyesmiket szedni vagy hagyjak fel ezzel és ennyi idő után keressünk fel egy orvost?
Kedves Kérdező!
Engem vérvételre küldött a doki, mindent alaposan megnézetett. Aztán jártam ultrahangra, ahol kiderült hogy nincs peteérés. Igaz nekem más gyanú is felmerült , ezért volt laparaszkópiás vizsgálatom is.(Egyenlőre még csak itt tartunk, most fogjuk elkezdeni a kezeléseket) A férjemet is megvizsgálták(spermiogram), azt azért minden esetben szokták ajánlani, a biztonság kedvéért. Én sem vagyok szerintem még elkésve (24vagyok) de azért már szeretnénk babát.
Kedves Kérdező!
Én Miskolcra járok, a Kaáli intézetbe. (De amit lehet azért tb-re csináltatok) Sajnos a legtöbb helyen fizetni kell. :(
Én is próbálkoztam barátcserje kapszulával, aztán mással nem is. Mi 1 év után mentünk kivizsgáltatni magunkat. Már nagyon türelmetlenek voltunk. Végül másfél év után jött össze a kislányom az első inszeminációval. Szerintem érdemes kivizsgáltatni magatok. Jó tudni, ha van valami baj, mert ha kezelhető, hamarabb lehet eredmény, mint ismeretlenül vitaminokkal meg gyógymódokkal próbálkozni.
Főleg, mert fiatal vagy, és ez a 2 év kicsit soknak tűnik.
Ja és sok sikert Nektek!Tök jó, hogy ilyen fiatalon egymásra találtatok és babát akartok! Mi is bár 10 évvel hamarabb találkoztunk volna a férjemmel! Akkor még akár 3 babát is vállalnék! De 34 évesen...
Sajnos rossz irányba változik a világ.
Nálunk tervben a második baba, talán év vége felé nekiállhatunk élesben is.
Viszont:
1. rendesen vezetem a ciklusomat
2. hőmérőzök
3. vitaminokat szedek
4. ovu teszt
5. meglátogatom az orvosomat, és kérek egy hormonvizsgálatot, mert sztem alacsony a progeszteronom.
Szóval én a helyedben mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!