Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív teszt ellenére terhesség?

Negatív teszt ellenére terhesség?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 32.napon,de a menzim sehol.a mellemhez nem lehet hozzáérni annyira fáj.29 naposak a ciklusaim,30.napon csináltam délután egy tesztet ami negatív lett,másnap csináltam mégegyet reggeli vizeletbol,ami ugyanugy negatív lett,de a menzim még sehol.tegnap este volt egy kis rozsaszínes folyásom,de azota semmi.mi lehet ez?a hom.37.1
2013. jan. 18. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
ha kibíród holnapután reggelig, akkor várj addig a teszttel. lehet később volt pé-d
2013. jan. 18. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Akár én irtam volna akérdést.Csak nekem 24naposak a ciklusaim.Én is akkor teszteltem mint te,persze negatív.Mensi sehol.Én szerdán megyek dokihoz ha addig nem jön meg.A hőm is pont ennyi,csak rózsaszín folyásom nem volt.De minden percbe olyan mintha meg akarna jönni.
2013. jan. 18. 12:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Kb.5 napja érzem én is hogy meg akarna jonni,de nem jon.már van egy fiam,és nála a menzi elott 1 nappal már kimutatta a terhességet.nem hiszem hogy az utolso napokban lett volna a megtermékenyulés,mert a ciklus 18.napján voltunk utoljára egyutt.nem tudom mi lehet ez.de ha szerdáig nem jon meg,akkor én is megyek dokihoz,de szerintem addig még ellovok egy tesztet.
2013. jan. 18. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
ugyanez volt. soha nem késett. 28 naposak a ciklusaim, most 33.-ra jött meg, a tesztek mind negatívak voltak
2013. jan. 18. 19:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat,szerintem nekem is meg fog jonni,már elkezdtem barnázgatni.
2013. jan. 18. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!