Nekem bevétel után 1 órával hányinger jelentkezik. Reggel kellene bevenni, de néha csak a délelőtt folyamán jut eszembe. Mindig eszem mellé. Mégis. Ti tapasztaltatok hasonlót?
2013. jan. 17. 11:19
1/6 anonim válasza:
Előfordulhat, úgyhogy ne éhgyomorra vedd be. Nekem még néha inkább kicsit hasmenésem volt tőle.
2013. jan. 17. 11:25
2/6 anonim válasza:
Én hallottam már erről, meg a Gravidáról is, hogy ilyen panaszok jöttek elő. Én pont ezért nem reggelente szedtem be, hanem mindég ebéd után valamikor. Volt már itt olyan válaszadó, aki a felezést javasolta, bár ezek legtöbbször a Gravidától jöttek elő. Inkább kérdezd meg a védőnőt, vagy a dokit, hogy van-e helyettesítő vitamin. Boldog babavárást! :-)
2013. jan. 17. 11:26
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
Sajnos még nem várok babát, csak tervezzük, hogy szeretnénk :) ezért is kezdtem el szedni vitamint.
Megpróbálom nagyobb étkezés, ebéd után bevenni! :)
Köszi mégegyszer mindkettőtöknek! :)
2013. jan. 17. 11:27
4/6 anonim válasza:
Én sem vettem be soha reggel, inkább valamikor a nap közepén.
Nekem nem volt tőle bajom.
Fontos, hogy eleget egyél mellette. Másrészt valakinek ez vagy az a féle vitamin rosszullétet okoz, ilyenkor válthatsz, most már sokféle vitaminkészítmény van.
2013. jan. 17. 11:28
5/6 anonim válasza:
Barátnőm is csak az Elevittől hányt. Igaz, ő már terhes volt.
Ha nem terhesen hányingered van tőle, babásan tuti visszaköszön majd...
Ha elfogyott a doboz, érdemes váltani valami másra.
2013. jan. 17. 11:34
6/6 anonim válasza:
Én mindig ebéd után veszem be. Voltam úgy az elején, hogy "á kit érdekel, csomó gyógyszerre van írva, hogy evés után kell bevenni, mégsem lett tőle bajom", de éhgyomorra olyan rosszul lettem, hogy azonnal ennem kellett, mert reflexszerűen öklendezni kezdtem. De ezen kívül nem volt más mellékhatás. Egyik ismerősöm viszont bármelyikkel próbálkozott, mindig hányingere lett, úgyhogy a harmadik féle vitamin kipróbálása után inkább nem is szedett semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!