E vitamint helyett elevit vagy más terhes vitamin?
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál, aki azt javasolta, hogy e vitamint szedjek. (sajna nem kapcsoltam nem kérdeztem meg)Helyette terhesvitamint is lehet szedni, gondolok is elevit-re vagy ilyesmi? Ki mit javasol?2012. nov. 21. 13:48
1/5 anonim válasza:
Én a gravidát javaslom.Meg ha majd mész vérvételre és olyan lesz az eredmény akkor lehet pluszban vasat,meg sztem magneB6 vagy valami ilyesmi bvitamin a hányingerre.Cvitamint is lehet h könnyebb legyen a felszívódás de ha nem akarsz ennyi félét szedni akkor csak simán a babavitamin is jó.én nagyon hányingeres voltam az elején most meg poci keményedös ugyhogy végig magneB-t szedtem meg a vérszegénységemre vasat:)jó baba várást 29.hkm
2/5 anonim válasza:
én is a gravidát ajánlanám,abban van a legtöbb minden vitaminból ami kell! kivéve omega 3
3/5 anonim válasza:
Én is a gravidát javaslom már szedem 3 hete és semmi problémám nincs vele (még)tényleg ebbe van a legtöbb vitamin ami kell (igen kivéve az omega3) de azt meg biztosíthatod étkezéssel, vagy külön omega 3 zsírsavval én néha szedek mellé.
4/5 anonim válasza:
Én Femibion 800 szedek, ebben a legmagasabb a folsav, amire a kisbabának a legnagyobb szüksége van. Én az első vérvételem után konzultáltam az orvosommal, hogy mit ajánl és ezt látta megfelelőnek a szervezetemnek. Nagyon sok orvos felsorolja,hogy hány fajta van, aztán a kismamára bízza. Én ezt nem tartom egy felelős orvosnak. A nem megfelelő vitamin pótlás is tud csúnya dolgokat művelni a szervezetben. Szerintem beszéld meg a nőgyógyászoddal. 9hkm
5/5 anonim válasza:
Én is Femibiont szedek,eddig a 800-t,most a 400-t.De ha nem ezt szadném akor Gravidát.Én nem is értem az emberek csak az elevitet ismerik:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!