Kinek mi a véleménye az ELEVIT-ről?
Az a véleményem róla, hogy amikor lányommal terhes voltam, ettől a sz.artól többet térdeltem a wc előtt, mint fiatal korom legvadabb házibulijaiban!!!Egyértelmű, hogy ettől volt, mert az utolsó hónapban már nem szedtem és semmi bajom nem volt, míg előtte naponta okádtam!!
Egyébként ha te bírod, akkor nyugodtan szedd, mert pl ismerősöm végig szedte terhesség alatt és neki nem volt semmi baja.Én most 2 hét múlva szülök, és nem szedtem semmit csak változatosan étkeztem, és semmi bajom nem volt...csak az átlagos dolgok!
Nekem is az a véleményem mint az elsőnek,1 hónapig se tudtam szedni,ahogy bevettem 5 perc és ki is jött minden...
Nem is szedtem tovább,inkább ettem sok gyümölcsöt és zöldséget.
A babával minden rendben,ha minden igaz Nov.18-án találkozunk :)
Feleségeimnek ikrei lettek, előfordulhat, hogy az Elevit jótékony hatásától.
(A legtöbb terhesség ikerterhességnek indul, csak a legtöbb esetben nem tapad meg az összes zigóta, illetve még az első UH előtt felszívódik, így az anyuka számára nem derül ki. Kétkedők lepontozás helyett olvassanak utána. Ikres apukaként gyakorlatilag minden szakirodalmat elolvastam.)
Viszont mindkét gyerek kifejezetten jó súllyal született. Feleségem orvosa nem tette le a voksát egyik hasonló készítmény mellet sem, de azt javasolta (illetve feleségemnek kötelezővé tette), hogy terhesség alatt valamit szedni kell.
Most látom, hogy nem csak a gyerekekről, ahnem a feleségemről is többes számban írtam.
természetesen csak egy feleségem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!