Szerintem a legtöbb hatóanyag van benne ahogy összehasonlítottam még anno a többivel (hasznos link: [link] ).
Még a terhességem előtt elkezdtem szedni, neked is így ajánlom mert a folsavra már az első 4 hétben nagy szükség van a rendellenességek megakadályozásában. Tehát amikor már a doki megállapítja a terhességet a kb.7-8 hét táján akkor már késő bizonyos szempontok szerint ( Dr. Czeizel is így állítja) [link]
Bizonyos városi legendák keringenek arról, hogy az Elevittől hatalmas babák születnek...engem is ezzel riogattak, de tanúsíthatom, hogy ez NEM IGAZ.
Szívből ajánlom és jó babázást kívánok :)
2012. szept. 18. 17:46
8/10 anonim válasza:
A dokim azt mondta, hogy hízlal, nekem Femibion 600-t ajánlott.
2012. szept. 18. 20:56
9/10 anonim válasza:
Nekem tokeletes volt. Bar vmi hianyzott belole ha jol emlekszem jod, ezert egy idoben megprobaltam a Gravidat. Na en attol folyamatosan hanytam tok mindegy mikor es hany hetesen vettem be. Nem hiztam tole, osszevissza 11 kg-t es a babam se lett orias 2950 gr. pedig vegig szedtem :-)
2012. szept. 18. 22:15
10/10 anonim válasza:
Akkor amikor abbahagytam a gyógyszert és letelt a 3 hónap türelmi idő. Bár előtte is szedtem multivitamint. Amúgy vannak hatóanyagok ami a gravidába van több, van ami az elevitbe. Én felváltva szedem. Mikor elfogy köv hónapban a másikat veszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!