Milyen véleményetek van a méhpempőről? Kinek segített a babaprojektben? Mennyi idő alatt? A ciklus hányadik napján kezdtétek el enni? Hány napig ettétek?
Én most kezdtem el szedni a párommal, kb a ciklus felétől. Mivel mindenféle infokat olvastam, nem volt biztos honnan is kell elkezdeni.
Egyenlőre ez a hónap nem sikerült (de érthető is, előző hónapban volt egy korai vetélésem) és most kezdtem a Clostys hónapom, nagyon bizakodó vagyok!
Olvastam még, hogy szépen helyreteszi a hormonjaidat, mindkét félnek segít a megtermékenyülésben/ítésben, megdobja az együttlét utáni vágyat rendesen és állítólag még a melleid is nőhetnek tőle (bár ezt azért kétlem).
Ajánlott mennyiségek:
Nőnek 28 napos kúra, 1 hó kihagyás majd megint 28 nap
Férfinek 90 napos kúra
Hát én úgy terveztem, hogy végig enni fogom (menstruáció alatt is) és a 28 napok kúrát kicsit kinyújtom, és a következő menstruációig szedem. Aztán szünet.
Ennek a szernek nincs mellékhatása, és annyian annyiféle mennyiségben szedtek, hogy biztosan nem lesz gond, ha tovább szedem. (Olvastam olyan nőről is, aki 90 napig szedte.)
Első vagyok.
Hát mi szedünk vitaminokat + extra adag E és C vitamint.
Most vettük hozzá a méhpempőt hátha az jobban segít.
Annyi történt, hogy elég fura a mostani menstruációm (6-7 nap pecsételés és utána erős vérzés) de ez valószínűleg a korábbi vetélésemnek köszönhető. Doki holnap fog látni.
De a következő hónapban nagyon reménykedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!