Mielőtt elkezdtétek a baba projektet elmentetek a dokihoz? Milyen vizsgálatokra küldött?
Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 12:22
1/7 anonim válasza:
Tőlem (anya) teljes vérkép, hormonvizsgálat, rákszűrés, ultrahang.
2/7 anonim válasza:
rákszűrést csinált és uh-t
azt mondta, hogy még fiatalok vagyunk ,de ha 6 hónapon belül nem jön a baba, akkor csinál további vizsgálatokat is
a következő hónapban ott ültem a rendelőjében a zebracsíkos tesztemmel :-)
3/7 anonim válasza:
Rákszűrést mindenképpen csináltasd meg,mert nem jó ha már terhes vagy és úgy akar csinálni a doki.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is ezeket csinálták,meg még ezeken kivül klamidia tesztet is csinált. Nektek az nem volt? Ez orvostól függ?
2013. jan. 16. 12:33
5/7 anonim válasza:
Jobb ha elmész a Czeizel Endre műsorában volt, hogy ha minden anya elmenne teherbeesés előtt akkor a koraszülések számát jelentősen lehetne csökkenteni. Mert ha van valami fertőzésed vagy valami az jobb ha előbb kezelik.
6/7 anonim válasza:
Igen,az első babaproject előtt elmentem. Rákszűrés rendben volt, viszont miómát találtak a méhemben, és azt mondták, próbálkozzunk nyugodtan, de lehet, hogy nem lesz könnyű teherbe esnem vagy nem marad meg... 3 hónap múlva összejött az első. Most pedig a hatodikat várom, és az első kivételével mindegyik elsőre sikerült, hála Istennek! Ezt csak azért írtam le, hogy még ha van is valami gond, akkor is alakulhatnak nagyon jól a dolgok!
7/7 anonim válasza:
Csak rákszűrést! Ha nem jött volna össze fél-egy éven belül, akkor vizsgálódott volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!