Ha nem jön össze a baba, akkor milyen vizsgálatokra kell elmenni? Ki végzi? Hogyan zajlik? TB állja?
szia.Szerintem l teszed,ha elmész max.megnyugtatnak hogy nincsen semmi!
Vérvétel 3. és 21. napon.(progeszteront,prolaktin,tsh hormonokat néznek) Ultrahang,hogy van e peteérésed?!Ezt félidőben szokták nézni.
Férjednek spermavizsgálat,ezt andrológus csinálja.
Ezek után,ha minden ok szokták javasolni a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot:hsg.Kellemetlen,de ki lehet bírni!
Sok sikert!
Sumergo,
Melyik meddőségiben ingyenes?
Csak egyet tudok, mert én ott jártam: Tapolca. Amit nekem ott csináltak, az minden ingyenes volt, HSG-t viszont nem végeznek, ezért azt kórházban csináltattam, szintén ingyen (TB-re). Lombiknál, ha vannak fagyasztani való embriok, akkor a fagyasztásért, fagyasztott beültetésért érdemes fizetni. Az inszemináció is ingyenes, úgy tudom sok helyen azért is kell fizetni. A lombik eljárás viszont mindenhol ingyenes, de hosszú az út, ami oda vezet, nem mindegy a vizsgálatok mennyibe kerülnek. A lombikos szurikért, egyéb gyógyszerekért mindenhol kell fizetni, vagyis receptet adnak, azt kell kiváltani.
Azt ismerőstől tudom, hogy Győrben még a konzultációért is fizetni kell, és a budapesti Kaáliban is jártam egyszer, az is fizetős. A többiről nem tudok nyilatkozni, de talán más is olvassa, aki járt valamelyikben, és tud segíteni.
köszi Sumergo!
Azt megtudod mondani,hogy ha viszek 3.napi vérvételt azt kiértékelik-e?
A TSH 2.2. de az itteni dokim azt mondta jó..Mások meg mondják,hogy 1 körül kéne lenni.
Ha bejelentkezek Tapolcára ott foglalkoznak ezzel?Egyébként minden leletem negatív,HSG-m is volt decemberben,férjem is ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!