Szeretkezes utan mennyi ideig nem ajanlatos kimenni pisilni, ha babat szeretnetek? (regota)
Úristen!
Hogy lehet, hogy ennyi ember hiányzott a biológia órákról???
az előzőeknek igazuk van, de szerintem a kérdező arra gondolt, mennyi ideig maradjon fekve, hogy ne "folyjon" ki, aminek nem kell..
szerintem egy fél órát még pihenjetek vízszintesben, aztán kimehetsz "pisilni", de nem igazán ezen múlik
igen,sokan félre értették a kérdést.50 perc a spermáknak amíg célba érnek.en akkor estem teherbe amikor 1 órát nem keltem fel aktus után.az is jó ha teszel még valamit a feneked alá,hogy befelé tudjanak haladni!
Sok sikert!
Szerintem a kérdező nem hülye, csak nem jól kérdezett. :)
Nekem a doki anno legalább 1 óra fekvést mondott, párnával a fenekem alatt. :)
az akkor ,hogy lehet, hogy én sosem maradtam fekve aktus után, hanem egyből mentem zuhanyozni és mégis elsőre teherbe estem?
Amelyik katonának célba kell érnie, az célba is ér, mindegy, hogy fekszel-e még utána vagy sem.Van akinek nehezebben sikerül van akinek könnyebben, de ez nem annak a függvénye, hogy feküdtél e még 1 órát felemelt lábakkal...
Nem kérdezett hülyeséget a kérdező, csak nem fejtette ki bővebben a dolgokat.
Nekem is úgy jött össze mind a két gyerkőc, hogy szex után 10 percig gyertyáztam az ágyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!