Szeretkezés után, miért jön meg?
Gyereket tervezünk, de ha a nem várthoz közeli időpontban szeretkezünk akkor megjön. Volt mikor késett is és úgy szeretkeztünk, reggelre megjött. Most 3 nappal előbb jött meg, előző este szintén együtt voltunk. Ez szinte minden hónapban így van.
Mikor kihagytuk akkor késett ugyan 6 napot és sajna megjött és mensimkor ilyen sárga kis erekkel futtatott lencsényi takony vagy mi jött ki belőlem. Nőgyógyász nem mondott rá semmit. Mi tévő legyek?

nyugodtan lehet szeretkezni menzi előtt! én a pozitív teszt előtti napon is együtt voltam a férjemmel, és nem jött meg a menzi emiatt! (igaz, a 7.héten elment a baba, de az már más kérdés)
viszont lánykoromban használtam ezt a módszert "menzimeghozatalra", mert tudtam, hogy méhösszehúzódásokat idéz elő az orgazmus, amivel 1 nappal meg lehetett gyorsítani a vérzést. jó volt nyaralás tervezésekor vagy buli, uszodai program esetén :)
tehát a méhösszehúzódások miatt gyorsul a nyálkahártya leválási folyamat. rásegítesz vele a természetes folyamatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!