Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az hogy szeretkezés...

Miért van az hogy szeretkezés után kifolyik?

Figyelt kérdés
Mindig ki szokott folyni, de most nem.Peteéréskor voltunk együtt, lehet azért?Ezt most nem azért kérdem, hogy terhes lettem-e, mert az hülyeség, csak szimplán érdekel.
2012. júl. 4. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
A peteérésnek nem sok szerepe van ebben,ez inkább tudat alatti cselekedet részedről,hogy összeszorítod a záróizmokat.Természetes dolog,amikor egy nő kisbabát szeretne,akkor egész lényével ráhangolódik,és a tested is mindent igyekszik megtenni,azért,hogy megfoganhasson a baba.Én is észrevettem anno magamon,hogy amikor rááltunk a babára egy darabig nem keltem fel az ágyból,hogy ne tudjanak meglógni a kisfickók.:)
2012. júl. 4. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Hallottál már a gravitációról?
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Mindenkinek kifolyik. nem vagyunk szivacsok, ami egyszer bement, az ki is fog jönni. tudod, a gravitáció! ha nem szex után rögtön, akkor folyamatosan, apránként.
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A kaja is, innivaló is kijön előbb-utóbb, ami nem szívódik fel. Mi lenne, ha minden (sperma is) bentmaradna???
2012. júl. 4. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek kifolyik, ez normális. Nekem is van hogy egyből, van hogy csak később, apránként. Nekem leginkább attól függ, hogy mennyire voltam nedves szex alatt.
2012. júl. 4. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!