Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy 5 hetesen még...

Létezik, hogy 5 hetesen még nem mutata a teszt semmit?

Figyelt kérdés
Most voltam hüvelyi uh-on,4mm-es terhességet láttott az orvos,de a ma reggeli tesztem is negatív volt,még halvány csík sem,mensi szerint 4 hetes 6 napos lehetek.Hihetek a dokinak,biztosan babát látott?Miért nem mutatja a teszt?
2009. aug. 29. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudok neked a kérdésre válaszolni!Én pont fordítva vagyok 7 pozi teszt után mentem orvoshoz nem látott babát elküldött vízelet vizsgálatra negatív!Az itthoni tesztjeim is negatívak azóta!Nem tudom mi lehet de fájnak a melleim hányingerem van 2-szer is hánytam azota ha felállok szédülök fáj a derekam!Nem tudom lesz jövő hét csütörtökre hivott vissza az orvos!miDe annyit tudok hogy te bízhatsz a babában mert látta az orvos!Volt itt olyan akinek még 8 hetesen sem volt pozi a tesztje!
2009. aug. 29. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A teszt nekem sem mutatta,és most éppen reggelizik a lányom:)
2009. aug. 29. 10:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor gond nem lehet,ugye?
2009. aug. 29. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem szűk 3 hetes késés után lett pozi a teszt az első manóval:)
2009. aug. 29. 11:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Az igen,akkor megnyugodtam:)Köszi
2009. aug. 29. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Valószínű petezsákot látott akkor a dokid. Nem ? A teszt meg lehet azért nem mutatta ki mert még kevés olyan hormont termel a szervezeted amivel kimutatja a terhességet. Bízhatsz a dokidban .
2009. aug. 29. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
próbáld meg olyan tesztel ami már 10napos terheséget kimutat.Rossmannban és dm-ben is lehet kapni. Az első válaszolonak:lehetett ez álterhesség is.:S
2009. aug. 29. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok de álterhessegnél nincs pozi teszt!
2009. aug. 29. 17:35
 9/9 A kérdező kommentje:
A legérzékenyebb 10es teszttel teszteltem,de nega lett mind.Még próbálkozom,majd írok,ha pozi lesz.Köszi a válaszokat.
2009. aug. 29. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!