Mi lehet ilyenkor tenni? Kétségbe vagyok esve.
Ma vagyok az amúgy ált. 30 napos ciklusom 26. napján. 4-kor barnázás kezdődött, kb. 1-től fájdogál a hasam. A görbém alapján azt hittem, ez az én hónapom lesz, és lesz végre kisbabám. Soha ilyen szép görbém még nem volt (pco, ir kezelve). most ha megjön, indul a closyti és az uh figyelés.
Az viszont aggaszt, hogy tegnap óta egyre jobba viszketek és mivel reggel még nem volt semmi, vettem canesten combit. a barnázás a mensi előtt nálam majdnem standard, nem tudom, ogy ma este fel merjem e tenni az első kúpot mert etz még csak elő-mensi, vagy bírjam ki vhogy ez az egy hetet, mert nekem addig tart egy menstruáció. De addig megőrülök a fertőzéstől...
Olyan csalódott vagyok:(
Köszi a biztatást, de sajnos már piros. enyhe, de piros és fájdogál a hasam:( pedig annyira de annyira bíztam benne.ráadásul esett is a hőm, ma ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!