Nagyon kétségbe vagyok esve! Mit a következő lépés ilyenkor?
Szerintem az orvosod elmond majd mindent, lehet hogy kezelni is lehet a párodat. Ha tovább utal valószínűleg a meddőségi centrumba kell majd mentek. Beültetés csak akkor lesz, ha már tényleg nincs más lehetőségetek!
Ne ess még kétségbe, lehet hogy kezelhető lesz a probléma!
Szijjja!Nem tudom,hogy pontosan nálatok mi a pároddal a probléma,de az É n férjemnél 60millió sperma helyett mindössze pár száz ezer sperma volt,s annak csak az 1%a volt élet képes.Nagyon megijedtünk,de az urologus orvosunk azt mondta,hogy mielött a mesterséges beültetést választanánk végig kell a páromnak egy 6 hónapos kezelést csinálnia.Felírta a clostilt,prostamol unot és még egy bogyot,de sajna most annak nem ugrik be a neve.2 hete lement a 6hónap,s kiderült,hogy visszaállt minden a régi kerékvágásba.50millió spermja van,aminek a 75 %a életképes.Tehát mostmár jöhet a babaprojekt!!!!Fel a fejjel!!!Probáljátok meg!!!Szurkolok!!!
Ancsy
Sziasztok! Mindekinek köszönöm a bíztatást!
Sajnos nekünk nem lesz elég gyógyszeres kezelés ez már biztos! :(( És ráadásul tetézi a bajt, hogy nekem pmirigy problémáim voltak, bár már kigyógyítottak belőle.
Most nagyon el vagyok kenődve...nem tudom mit csináljunk, hogy legyün ezen túl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!