Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi van? Ti is kétségb...

Ilyenkor mi van? Ti is kétségbe esnétek?

Figyelt kérdés

Én egy 19 éves lány vagyok eddig életembe soha semmilyen problémám nem volt, egy átlagos lány vagyok, a családom normális, vannak barátaim és párom is volt mindig.

Meg vagyok fázva elég rendesen, nehezen kapok levegőt stb. Előtte való nap múlott el a menstruációm, és nem élvezett belém, de volt, hogy gumi nélkül csináltuk. Lehetséges, ha a hüvelygombám kezelése után még mindig van folyásom? Próbáltam belocsolni, vizesen és egyszerűen gyűrött marad. Nem tudom, hogy genetikailag e vagy csak egyszerűen nem mos fogat 

Kaptam antibiotikumot, ettől viszont mindennek gyógyszer íze van, hiába mosok folyton fogat, valamint nincs étvágyam! Apukám vett 4 szál virágot és 4tábla csokit. Odaadta most, mert holnap nem ér rá, de most akkor honnan a francból állapítom meg, hogy hamis-e?

Tanultam természet és környezetvédelmet, vízügyet, de idegenforgalmat, és falu és vidékfejlesztést is. Azt írták 4-5 nap és megérkezik. Szerintem nem is lenne rossz. Csak a mai társadalom nem lenne rá képes, hogy ilyen körülmények között éljen.

Értelmes hsz-t kérek.

2010. márc. 11. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Értelmetlen kérdésre nincs értelmes válasz!
2010. márc. 11. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:
:D
2010. márc. 11. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!