Ilyenkor mi van? Ti is kétségbe esnétek?
Én egy 19 éves lány vagyok eddig életembe soha semmilyen problémám nem volt, egy átlagos lány vagyok, a családom normális, vannak barátaim és párom is volt mindig.
Meg vagyok fázva elég rendesen, nehezen kapok levegőt stb. Előtte való nap múlott el a menstruációm, és nem élvezett belém, de volt, hogy gumi nélkül csináltuk. Lehetséges, ha a hüvelygombám kezelése után még mindig van folyásom? Próbáltam belocsolni, vizesen és egyszerűen gyűrött marad. Nem tudom, hogy genetikailag e vagy csak egyszerűen nem mos fogat
Kaptam antibiotikumot, ettől viszont mindennek gyógyszer íze van, hiába mosok folyton fogat, valamint nincs étvágyam! Apukám vett 4 szál virágot és 4tábla csokit. Odaadta most, mert holnap nem ér rá, de most akkor honnan a francból állapítom meg, hogy hamis-e?
Tanultam természet és környezetvédelmet, vízügyet, de idegenforgalmat, és falu és vidékfejlesztést is. Azt írták 4-5 nap és megérkezik. Szerintem nem is lenne rossz. Csak a mai társadalom nem lenne rá képes, hogy ilyen körülmények között éljen.
Értelmes hsz-t kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!