Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit tegyek? Egy...

Ilyenkor mit tegyek? Egy kétségbe esett lány.

Figyelt kérdés
Nem rég fogyóztam,és leadtam úgy 3 kg ot..az 55 ből.Ma meg reggel amikor rááltam a mérlegre 54,1 mutatott..Amúgy nem vagyok dagadt hanem izmos,de az a bajom hogy amikor lefogytam akkor a belsőcombon megnyúlt a bőr és nagyon zavar micsináljak vele?13/L..168 cm
2009. okt. 9. 13:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
13 évesen fogyókúrázol? Gratulálok! A tested még nem is fejlődött ki teljesen... szerintem inkább pszichológust keress meg a problémáiddal...
2009. okt. 9. 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
hülyeség volt, a 168 centihez az 55 kiló az tökéletes volt.
2009. okt. 9. 14:13
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Ha így fogod folytatni, komolyabb problémák is lesznek a testeddel és a bőröddel nemsokára. Tornázz, egyél sok nyers zöldséget, gyümölcsöt, tanulj, hogy elégedett lehess magaddal és ne méregesd magadat!
2009. okt. 9. 14:14
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

hát igen a jo kis csontsovány modellek....

emiatt a borzalmas példa miatt rengetek sok beteg felnött lesz 15év mulva...

már a 13éves kislány is fogyókurázik...

gratulálok.

2009. okt. 9. 14:19
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Legyél is kétségbeesve, mert aki 13 évesen (mikor még fejlődik a szervezete) fogyókúrázni kezd, ráadásul olyan súlyról, ami teljesen jó.. ott valami nincs rendben.
2009. okt. 9. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Én is egyetértek az előttem szólókkal,de a kislány segítséget kért,ehelyett csak fenyítést kap.Tanácsot sajnos én sem tudok adni,csak felháborít hogy a válaszolás helyett csak bántanak.
2009. okt. 9. 15:09
 7/13 A kérdező kommentje:
hát..elégé meglepődtem..jólvan rendben csak segítséget szerettem volna kérni:( de mind1:)
2009. okt. 9. 15:41
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
Á nemszabad megvárni még felhalmozódik a zsírfelesleg és igenis le kell adni az egy kilót is. Mert ha már tíz lesz sokkal nehezeb lesz. Ha rendesen eszel nem koplalsz csak nem zabálod magad százkilósra.
2009. okt. 9. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
20%
Az igen, a válaszoló 0%-ban ad hasznos válaszokat...ilyet se láttam még.
2009. okt. 9. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Kisbabám,ne keseredj el a sok förmedvény miatt.Figyelj:a bőröd gyorsan regenerálódik,de tehetsz azért valamit. Sportolj,egyél sok gyümölcsöt.Az egészséges,nem hizlal,és a benne lévő AHA sav jót tesz a bőrödnek is.Hogy a mérleg mit mutat?Ha menses előtt állsz,a szervezeted megtelik vízzel, így ha semmit sem híztál,akkor is többet mutat a mérleg.Ne ijedj meg,és kérdezz bátran,írhatsz nekem e-mailt is.Ölellek.
2009. okt. 9. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!