Ilyenkor mit tegyek? Egy kétségbe esett lány.
Figyelt kérdés
Nem rég fogyóztam,és leadtam úgy 3 kg ot..az 55 ből.Ma meg reggel amikor rááltam a mérlegre 54,1 mutatott..Amúgy nem vagyok dagadt hanem izmos,de az a bajom hogy amikor lefogytam akkor a belsőcombon megnyúlt a bőr és nagyon zavar micsináljak vele?13/L..168 cm2009. okt. 9. 13:23
1/13 anonim válasza:
13 évesen fogyókúrázol? Gratulálok! A tested még nem is fejlődött ki teljesen... szerintem inkább pszichológust keress meg a problémáiddal...
2/13 anonim válasza:
hülyeség volt, a 168 centihez az 55 kiló az tökéletes volt.
3/13 anonim válasza:
Ha így fogod folytatni, komolyabb problémák is lesznek a testeddel és a bőröddel nemsokára. Tornázz, egyél sok nyers zöldséget, gyümölcsöt, tanulj, hogy elégedett lehess magaddal és ne méregesd magadat!
4/13 anonim válasza:
hát igen a jo kis csontsovány modellek....
emiatt a borzalmas példa miatt rengetek sok beteg felnött lesz 15év mulva...
már a 13éves kislány is fogyókurázik...
gratulálok.
5/13 anonim válasza:
Legyél is kétségbeesve, mert aki 13 évesen (mikor még fejlődik a szervezete) fogyókúrázni kezd, ráadásul olyan súlyról, ami teljesen jó.. ott valami nincs rendben.
6/13 anonim válasza:
Én is egyetértek az előttem szólókkal,de a kislány segítséget kért,ehelyett csak fenyítést kap.Tanácsot sajnos én sem tudok adni,csak felháborít hogy a válaszolás helyett csak bántanak.
7/13 A kérdező kommentje:
hát..elégé meglepődtem..jólvan rendben csak segítséget szerettem volna kérni:( de mind1:)
2009. okt. 9. 15:41
8/13 anonim válasza:
Á nemszabad megvárni még felhalmozódik a zsírfelesleg és igenis le kell adni az egy kilót is. Mert ha már tíz lesz sokkal nehezeb lesz. Ha rendesen eszel nem koplalsz csak nem zabálod magad százkilósra.
9/13 anonim válasza:
Az igen, a válaszoló 0%-ban ad hasznos válaszokat...ilyet se láttam még.
10/13 anonim válasza:
Kisbabám,ne keseredj el a sok förmedvény miatt.Figyelj:a bőröd gyorsan regenerálódik,de tehetsz azért valamit. Sportolj,egyél sok gyümölcsöt.Az egészséges,nem hizlal,és a benne lévő AHA sav jót tesz a bőrödnek is.Hogy a mérleg mit mutat?Ha menses előtt állsz,a szervezeted megtelik vízzel, így ha semmit sem híztál,akkor is többet mutat a mérleg.Ne ijedj meg,és kérdezz bátran,írhatsz nekem e-mailt is.Ölellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!