Ilyenkor mit tegyek? Egy kétségbe esett lány.
Figyelt kérdés
Nem rég fogyóztam,és leadtam úgy 3 kg ot..az 55 ből.Ma meg reggel amikor rááltam a mérlegre 54,1 mutatott..Amúgy nem vagyok dagadt hanem izmos,de az a bajom hogy amikor lefogytam akkor a belsőcombon megnyúlt a bőr és nagyon zavar micsináljak vele?13/L..168 cm2009. okt. 9. 13:23
11/13 anonim válasza:
16:08 okostojás. akkor regisztráltam.
és még a kommentelőknek mondanám hogy biztos jobb annak aki tíz, húsz vagy több kiló fölösleget cipel. Menjetek már egy harminc kilós zsákkal dolgozni. Arra is azt mondanátok hogy ne fogyózzon? Várja meg ez a lány is is amég annyi lesz rajta is a fölösleg igaz? Okosak vagytok nemmondom.
12/13 anonim válasza:
Természetesen aki kövér, az fogyózzon, de 168 centihez 55 kg az nem sok, ne idegesíts már! És hogy válaszoljak is a kérdésre: ne fogyózz, pont jó vagy, sportolj legfeljebb. A bőr meg vissza fog menni ilyen fiatalon, ne izgulj!
13/13 A kérdező kommentje:
Muszály itt veszekedni?Oldjátok meg privátba..Köszönöm a helyes válaszokat=)
2009. okt. 26. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!