Szerintetek lesz ebből mensi vagy baba? Utóbbit szeretném.
Figyelt kérdés
Nemvárt előtt 5 nappal elérem a méhszájam az ujjammal, lent van nagyon. Éjszaka és reggel hőhullámaim vannak, fáj a fejem, édeset kívánok, nem vagyok hisztis, melleim szurkálnak, hüvelyem száraz, hasam fáj 2 napja.2013. jan. 12. 16:38
1/2 anonim válasza:
nem várt előtt 5 nappal ezek tökéletes nem várt előtti tünetek:) várj még pár napot, minden kiderül
2/2 anonim válasza:
Sziasztok! Szerintem is ezek jó jelek! Én is a nem várt előtt vagyok 6 nappal. De ebben a hónapban csupa furcsaságok történnek. Nem is értem. A peteérésem után egy nappal elkezdtem vérezni. Nagyon enyhén, csak a papíron látszott, néhány csepp vér, de az élénkpiros. Ez egy nap után elmúlt, és maradt barnás, néha rózsaszínes pecsételés. Aztán tegnap megint néhány csepp piros. Nem tudom mire vélni. Beágyazódáshoz túl korai lett volna. Szerintetek lehet babóca? Amúgy nagyon szabályos ciklusaim vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!