Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21. napi progeszteron 14,4...

21. napi progeszteron 14,4 ng/ml (46,11 nmol) 26. napi progeszteron értékem 22.6 ng/ml, ez átváltva 71,8 nmol, lehet baba?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 29. napomon, előző hónapban 29 napra jött meg, amúgy előtte 42-46 nap közötti ciklusaim voltak, és PCOS vagyok.
2013. jan. 11. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A progeszteron ertekbol nem lehet semmilyen kovetkeztetest levonni, mert a hcg szint novekedese az ami a babara utal. Multkor volt itt egy lany 117 lett a 26. napija, es nem volt terhes. Sajnos ebbol nem lehet megmondani hogy terhes vagy e vagy sem.
2013. jan. 11. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. jan. 11. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, de nem feltétlenül az. én is pcos vagyok, hosszú ciklusokkal, nekem is ilyesmik voltak, sőt volt még 100-as progeszteronom is úgy hogy nem volt baba. De aztán végül csak lett, azt hiszem akkor 30-as progesztron értékem volt "csak".
2013. jan. 11. 13:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál! Igazából nagyon bízom benne, én sokkal kisebb értékekre számítottam és nagyon megörültem ezeknek, főleg miután olvasgattam itt hasonló témakörben és voltak olyanok, hogy kevesebb értékkel állapotosak voltak, ezért kezdtem kicsit bizakodni, de akkor most már leteszek róla...
2013. jan. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!