Lehetseges terhesseg alatt ugyanugy menstrualni?
Dec.16.-an volt szerintem a peteeresem(ciklus.hu szerint 11-12.e korul lett volna) eszmeletlenul kivantam a paromat egesz nap szexeltunk megszakitassal. (24.ere nem vartam)Na nekem kesett a menstruaciom 5 napot de ha kesobb volt peteeres akkor kesobb is kellett volna megjonnie. 29.en reggel megjott ugxanugy ugyanannyi. akkor letudtam biztos nem vagyok terhes viszont elkezdodtek a tunetek napok ota tarto kegyetlen derekfajas. hanyinger/emelyges almossag..reggel alig tudok felebredni. allandoan eszek felszedtem mar 4kg-t. a mellbimbo. erzekeny es kicsit olyan fura lett a formaja is.
Letezik hogy megtermekenyult a baba??letezik hogy verzes ellenere megmaradt???
Ti miit gondoltok??? Segitsetek kerlek!
Ne szomorkodj!Ha negativ fel a fejjel ak uj honap, sőt új év! ;)
Nekünk se akar jönni az a babó elment azóta várjuk!
Mióta próbálkoztok?
Mi meg csak kiserletezunk. ebbe a honapba viszont mar mindent bele van ha nincs baba akkor elm. szombaton lesz peteeres de semmi nyakom semmi ugyhogy kicsit aggodom!
Sajnalom a babodat. biztosan sikerulni fog neked :-)
Ahjj istenem ez olyan szomoru:-( szerintem ez a legroszabb dolog ami tortenhet egy novel :-(
Nagyon szurkolok neked hogy vegre osszejojjon:-)
Akkor még semmi nincs veszve!Lehet h majd ez lesz a tökéletes hónap! :)
Ne foglalkozz a nyákkal nekem pl sose volt! :)
Ha nagyon nem birod lehet venni ovu tesztet de szerintem nektek még korai!De ezt mindenki maga donti el! :))
Kőszi! :)
De feldolgoztam...igaz 1ev volt de sikerült!
De mostmár jöhetne :D
Lehetséges...akár 72oráig is eléldegélhetnek!
De szombaton szerintem küldjetek utánpótlás ;)
A legjobb a 2naponta szex...Bár ez sajnos nekünk se megy a munka miatt...
Ebbe a honapba megéreztem a peteérést még ovu tesztel le is ellenőriztem
ugyhogy remélem ez már sikeres lesz! :))
Megkérdezhetem a korodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!