Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges terhesseg alatt...

Lehetseges terhesseg alatt ugyanugy menstrualni?

Figyelt kérdés

Dec.16.-an volt szerintem a peteeresem(ciklus.hu szerint 11-12.e korul lett volna) eszmeletlenul kivantam a paromat egesz nap szexeltunk megszakitassal. (24.ere nem vartam)Na nekem kesett a menstruaciom 5 napot de ha kesobb volt peteeres akkor kesobb is kellett volna megjonnie. 29.en reggel megjott ugxanugy ugyanannyi. akkor letudtam biztos nem vagyok terhes viszont elkezdodtek a tunetek napok ota tarto kegyetlen derekfajas. hanyinger/emelyges almossag..reggel alig tudok felebredni. allandoan eszek felszedtem mar 4kg-t. a mellbimbo. erzekeny es kicsit olyan fura lett a formaja is.

Letezik hogy megtermekenyult a baba??letezik hogy verzes ellenere megmaradt???

Ti miit gondoltok??? Segitsetek kerlek!

2013. jan. 10. 18:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Es tudtad hogy peteeresed van??? Igazabol azon gondolkoztam h aznap kb 3x szexeltunk es ha a hugycsobe maradt sperma akkor az az elo valadekkal kijohetett nem???
2013. jan. 10. 18:30
 12/27 anonim ***** válasza:

Ne szomorkodj!Ha negativ fel a fejjel ak uj honap, sőt új év! ;)

Nekünk se akar jönni az a babó elment azóta várjuk!

Mióta próbálkoztok?

2013. jan. 10. 18:32
 13/27 A kérdező kommentje:

Mi meg csak kiserletezunk. ebbe a honapba viszont mar mindent bele van ha nincs baba akkor elm. szombaton lesz peteeres de semmi nyakom semmi ugyhogy kicsit aggodom!

Sajnalom a babodat. biztosan sikerulni fog neked :-)

2013. jan. 10. 18:34
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem tudtam sőt azt hogy már elöző hónapba terhes voltam azt is csak akkor tudtam meg amikor azt hogy elvetéltem...Pozi teszt után egy héttel... :(
2013. jan. 10. 18:35
 15/27 A kérdező kommentje:

Ahjj istenem ez olyan szomoru:-( szerintem ez a legroszabb dolog ami tortenhet egy novel :-(

Nagyon szurkolok neked hogy vegre osszejojjon:-)

2013. jan. 10. 18:39
 16/27 anonim ***** válasza:

Akkor még semmi nincs veszve!Lehet h majd ez lesz a tökéletes hónap! :)

Ne foglalkozz a nyákkal nekem pl sose volt! :)

Ha nagyon nem birod lehet venni ovu tesztet de szerintem nektek még korai!De ezt mindenki maga donti el! :))

2013. jan. 10. 18:39
 17/27 A kérdező kommentje:
Szerinted ha ma egyutt leszunk ejjel az jo??? Szombatig vigan el lesznek a kis katonak nem??:-) max rasegitunk szombaton is egy kicsit:-)
2013. jan. 10. 18:41
 18/27 anonim ***** válasza:

Kőszi! :)

De feldolgoztam...igaz 1ev volt de sikerült!

De mostmár jöhetne :D

2013. jan. 10. 18:42
 19/27 A kérdező kommentje:
Hany eves vagy??:-)
2013. jan. 10. 18:43
 20/27 anonim ***** válasza:

Lehetséges...akár 72oráig is eléldegélhetnek!

De szombaton szerintem küldjetek utánpótlás ;)

A legjobb a 2naponta szex...Bár ez sajnos nekünk se megy a munka miatt...

Ebbe a honapba megéreztem a peteérést még ovu tesztel le is ellenőriztem

ugyhogy remélem ez már sikeres lesz! :))

Megkérdezhetem a korodat?

2013. jan. 10. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!