Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A menstruációm 9 napja késik. Tegnap is csináltam egy tesztet ami negatív lett és ma reggel is, de az is negatív. Az lehet a baj, hogy ilyen olcsóbb (700ft) 2db-os tesztet vettem?2013. jan. 10. 01:01
1/5 anonim válasza:
hat azert ilyenkor, ha halvanyan is de ki kene mar mutatnia..
mindenesetre, ha tovabbra sem jon meg menj el dokihoz mert egyeb problema is allhat mogotte.
3/5 A kérdező kommentje:
most az olcsó teszt nem baj vagy nem lehetek terhes?
2013. jan. 10. 06:17
5/5 anonim válasza:
Szia!Én mindig a legolcsóbb,Rossman-ban kapható 400 ft-os tesztet használtam,ha 1 hete késett,csináltam meg,reggeli első vizeletből,ha babás voltam,akkor szinte rögtön pozit mutatott.Egyszer fordult elő,hogy nagyon halvány lett a teszt,az a terhességem viszont vetéléssel végződött.Szóval szerintem a tesztek ára egyáltalán nem befolyásolja az eredményt.Ha továbbra sem jön meg,menj el a nődokihoz,ezer oka lehet terhességen kívül,hogy kimarad.Üdv:Tamy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!