Ma vagyok a 26. ciklusnapomon. Kimutatná már a teszt, ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
gyógyszert szedek, de lehetséges, hogy terhes vagyok. Csak ezt nem tudom most helyretenni, hogy ma vagyok az ötödik gyógyszermentes napon,érdemes lenne-e már tesztelni? tegnap óta kevés barna folyásom van. Tehát már rendesen meg kellett volna jönnie. Vajon a teszt mutatná már??2013. jan. 9. 13:54
1/5 anonim válasza:
hát gyógyszer mellett igen kevés az esély, amúgy lehet, hogy kimutatná, de én még várnék vele, megjön-e rendesen
a barna folyás attól is lehet, hogy nem jól szedted a gyógyszert
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyébként a hőm is magas, és tüneteim is vannak. Hát komolyan nem tudom mi lehet. Mikor csináljak tesztet?
2013. jan. 9. 15:10
3/5 anonim válasza:
hogy maradt el a gyógyszer, vagy miből gondolod amúgy ezt?
de amit írtam, várj pár napot még, mondjuk tesztelj egyet szombat reggel
4/5 A kérdező kommentje:
csak kicsit félek tőle, mert olyan érzésem van.
2013. jan. 9. 15:43
5/5 anonim válasza:
ha terhes vagy, tök mindegy, mikor látod ezt egy teszten:)
de ha gyógyszert szedsz, kevés az esélye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!