Missed ab mutet utan elindult a tejem, fogok ujra menstrualni?
Figyelt kérdés
14 honaposom meg szoptatom, mar csak 2x naponta, inkabb csak cumizas, par korty tejjel. Teherbe estem, majd elhalt a baba :( Mult heten megmutottek, kislanyom ugyanugy szoptatom, mint elotte, de sokkal tobb a tejem, szerintem elindult a tejtermeles, mivel a terhesseg mar nincs, es a szervezetem azt hiszi, hogy az uj baba szopizik. Attol tartok, hogy nem fog elindulni a menstruaciom, mint szules utan. Lanyom szuletese utan 7 honapig nem volt. Tudom, le kell szoktatni a lanyom lassan, az lenne a megoldas, ezt ne is irjatok. Nem ez a kerdes, hanem az, hogy szerintetek most mit muvel a szervezetem? Letezik, hogy azt hiszi, szultem?2013. jan. 9. 13:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!