Szerintetek normális 8 napig menstruálni?
Figyelt kérdés
Átlagosan 26-28 naposak a ciklusaim. Előtte kb 3 utána 2 napig csak épphogy vérezgetek.
Babát szeretnénk, de félek így nem fog összejönni.
2012. ápr. 17. 15:28
1/4 anonim válasza:
Nekem is 7-8 nap volt a vérzés és a ciklusom csak 24-25 napos volt mindig. E mellé a doki megállapította, hogy fejletlen a méhem és ráírta a papíromra, hogy ezek miatt terméketlen vagyok és elmagyarázta, hogy nem fogok tudni teherbe esni, de kivizsgálni majd csak egy év sikertelen próbálkozás után fognak. Egy hónap múlva mentem vissza hozzá, de csak azért, hogy elmondjam: állapotos vagyok :D. Szóval fel a fejjel! Szerintem teljesen oké a ciklusod (legalábbis sok nő küzd hasonló problémákkal), de ha nem lenne az, akkor is lenne lehetőség arra, hogy várandós légy. Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Igen nekem is legalább 7 napig szokott tartani , de volt , hogy tovább.
3/4 anonim válasza:
nekem 6 napos szokott lenni,de nemgond ha 8 nap mert ha nem erosen van akkor nincs baj:)
4/4 anonim válasza:
Óh, nekem volt 2 napos, meg 9 napos is, hála Istennek mégis azonnal jött a baba. :) Ezen ne aggódj.
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!