Mennyi esély van terhesség alatt menstruálni?
Figyelt kérdés
21.-én csináltam egy tesztet mert nem bírtam magammal, de hülyeség volt 5-6 nappal menstruáció előtt, természetesen negatív lett. 27.-én pontosan megjött, tegnap múlt el, de nagyon kevés volt (normál tampon egy nap alatt se telt meg teljesen), és nem görcsöltem, ami tőlem nagyon furcsa. Nem akarok bebeszélni magamnak semmit, mert nyilván nem túl valószínű a dolog, de észrevettem, hogy még magamhoz képest is rengeteget alszom, és tegnap meg ma is rámjött az émelygés, enyhén, de minden ok nélkül. Hétfőn csinálok egy tesztet, de azért kíváncsi lennék, hogy szerintetek mennyi esély van rá, hogy megjött, és mégis terhes vagyok?2012. márc. 3. 10:20
1/5 anonim válasza:
Szia!Nekem február 24.-én kellett volna megbetegednem.Reggel egy nagyon kicsi vér folt volt a takarómon.Azóta semmi csak március 1.-én egy pozitív teszt.:)
Szóval az a lényeg,hogy attól még lehetsz terhes.(Pl:Az egyik ismerősöm 3 hónapig vérzett míg egy kislány volt a pocijában.)Üdv:Kata
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, írhattok még :) Azt hiszem, nem bírom ki hétfőig, mindjárt leszaladok tesztért és holnap megcsinálom...
2012. márc. 3. 11:05
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem 9 hetesen derült ki hogy terhes vagyok, szóval előfordulhat, hogy hiába menstruál az ember, akkor is terhes...
Kíváncsi vagyok, írd majd meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, negatív. Nem baj, új hónap, új esélyek :)
Csak nem tudom így mire vélni a "tüneteket"...
2012. márc. 4. 07:38
5/5 anonim válasza:
Hidd el nekem mikor nem számítasz rá akkor jön.Csak ne görcsölj rá........sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!