Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség? Ha menstruációm...

Terhesség? Ha menstruációm utoljára 2012 novemberében volt, akkor már a tesztnek ki kellett volna mutatnia a terhességet nem?!

Figyelt kérdés
33-36 naposak a ciklusaim, tegnap rózsaszínes maszat volt a fehérneműmön, de csak annyi és se utána se ma nincs semmi! Annyi hogy a hüvelyváladékom mintha több lett volna, ez feltünt, de ez nem rózsaszines . Fehér -átlótszó
2013. jan. 10. 11:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a barnazas...szerintem tényleg ideje lenne tetszett csinálni, hogy vajon (remelem) baba e van a dologban! Nekem meg van 6 napom a nem vártig...de totál ugy erzem, hogy megfog jonni es a melleim is eléggé fajnak, szóval sanszos, hogy ez a hónap is sikertelen:-( nagyon szurkolok nektek! Es mindenképpen írja meg mi van veled...puszi, viki
2013. jan. 16. 10:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Tesztelj, már én is nagyon kíváncsi vagyok:D
2013. jan. 16. 11:07
 23/24 A kérdező kommentje:
Szia .bocsi h nem írtam csak elment a netünk 2 napra a T-home-sok meg nem arról hiresek h kapkodnak .... na nem teszteltem még félek...a csalódástól ma egy kicsit pecsételtem (halvány vérzés-pár maszat)szex utántól van /volt.nem tudom mitől lehet h megjön ..azért ellövök egy tesztet hátha... remény hal meg utoljára puszi majd jelentkezek
2013. jan. 17. 13:56
 24/24 A kérdező kommentje:
Szia itt az email címem ha gondolod oda írhatsz ,akkor nem kell ide feljönnünk :) kis-kurgyis@freemail.hu
2013. jan. 17. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!