Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség? Ha menstruációm...

Terhesség? Ha menstruációm utoljára 2012 novemberében volt, akkor már a tesztnek ki kellett volna mutatnia a terhességet nem?!

Figyelt kérdés
33-36 naposak a ciklusaim, tegnap rózsaszínes maszat volt a fehérneműmön, de csak annyi és se utána se ma nincs semmi! Annyi hogy a hüvelyváladékom mintha több lett volna, ez feltünt, de ez nem rózsaszines . Fehér -átlótszó
2013. jan. 10. 11:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én is holnap veszek e-vitamint, meg méhpempőt:-))) párom benne van az ilyen dolgokban, bár valószínűleg az íze frusztrálni fogja:-) sebaj, mindent a cél érdekében :-) ez a 3. Hónapja a próbálkozásunknak, remelem ez a hónap lesz az! 29.én lesz a születésnapom, jó kis ajándék lenne!! Főleg,mhogy pont abban az időpontban megyünk "telelni" ;) párom pont annyira van besózva mint én:-)) amikor megjön, mindig olyan szomorú lesz :-)) na, nembaj..;) ti mióta is próbálkoztok?? :-)
2013. jan. 10. 22:00
 12/24 A kérdező kommentje:
Én már december óta szedem a méhpempőt,az E vitamint azt most fogom elkezdeni szedni + apa is !Mi már több mint 1 éve próbálkozunk .A páromnak volt előttem egy házassága és abból van 2 gyerkőce ,a volt asszonya meg zsarolja apát a gyerekekkel ,fizeti a gyerektartást ,de az sem elég neki ha egy napot csúszik az utalás akkor már nem adja őket oda.Folyamatosan feljelent minket a gyámhivatalba hogy molesztáljuk a gyerkőcöket,meg nem helyesen etetjük őket mikor itt vannak :/ Szóval az én hátteremben ez áll--->ez miatt nem sikerült még eddig.Múlkor kaptam egy emailt hogy ha teherbe esek akkor elüt ha meglát meg ilyenek .Egy faluban lakunk sajnos.A gyerekekkel is küldözgeti hogy ha lesz mostoha tesójuk akkor az annyuk nem adja őket oda ,meg ilyenek :(
2013. jan. 11. 12:59
 13/24 anonim ***** válasza:

Te jó isten!!! Nem normális az a nő, már ha lehet annak nevezni!!! Az a "szêp" az egészben, hogy "sajnos" mindig az ilyen anyákat védi a rendszer...hihetetlen.., :(( persze, ha normális akkor védjék is... De ilyet.. Nagyon nagy kitartás kell az ilyenhez!!!! Főleg nyugodt körülmények között kellene a babonak érkeznie..:-( es ez a no ellehetetlenít.. Ha ilyeneket ír e-mailben ki ne töröljétek, azt kell vinni a hatóságokhoz!!! Ilyen önző embereket, nem tudja elviselni, hogy a kapcsolata megromlott, es mar van egy normális élete a volt férjének. Nem, ő még a saját gyerekei életet is megnehezíti ezzel a viselkedésével...törődj on az o életével es boldogsággal... Ezt sosem értettem... De a lényeg, hogy valahogyan lépjenek túl ezen, nehéz..es neha kivitelezhetetlen, de ha továbbra is ilyeneket ír, irány a rendőrség es feljelentes!!! Fel a fejjel, és sikerüljön az a picike...:-)

Képzeld, en olyan bugyuta voltam, illetve türelmetlen, hogy teszteltem...tudom korai nagyon mert meg a nem vártig van 11-12 napom...nyilván negatív...de azert reménykedtem...tudom, hogy nem mutathatja ki...de azert...na... Tudjuk miről is van szó :-)) viki

2013. jan. 11. 13:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, neked már lassan tesztelni kéne...;) az a barnazas...mar ott tartok, hogy irigykednek a barnazókra:))) aztan mesélj, hogy mi volt!!!! Nagyon nagy drukk...!!!!viki
2013. jan. 11. 13:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Szia. háti igen néha azt érzem hogy nem bírom tovább,de a párom érdekében kibírom . Tesztelni most nem tudok majd csak hétfőn ...Viki merre felé laktok ?! hány éves vagy?! Én sem barnázok ,se nem vérzek még egy kicsit sem .tegnap kicsit szúrkált a pocim ,azt hittem h megjön de nem jött még idáig. Nyugi ne siess a tesztel ,türelem
2013. jan. 11. 14:02
 16/24 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel:-)!! Bírni kell, erősebbnek kell lennének, mint annak a nőnek!

Én 24 éves múltam, a párom 35:-) a korkulonbseg ellenére nagyon jól ki jövünk egymással, mar több mint 3 éve :-) és ti??:) mi Budapesten lakunk, de úgy elköltöznék innen...zajos, sok ember...de meg lehet tanulni kizárni ezeket a dolgokat:-) de sajnos a munka ideköt:-(

2013. jan. 11. 19:13
 17/24 A kérdező kommentje:
Szia.Én 22 párom 33 :) a körkülönbség nálunk sem akadály ,sőt jobban megértjük egymást szakács szakon végeztem de nem dolgozok benne . A párom cégének az adminisztratív részeit én intézem itthon .Ezért is döntöttünk a baba mellett simán lehet foglalkozni a papírokkal is . Mi Bács-Kiskun megyében Kunfehértón lakunk . Mi 3 éve lakunk együtt,közösen is vettük a házat ,kis kerttel .Szeretek kertészkedni van egy kisebb virágoskertem a ház előtt ,de szeretnék veteményest is .Szeretem az állatokat ,van egy kutyánk Mazsola ,15 ebből 1 kakas (csak hogy legyen kiscsibék)fős baromfi udvar,és kettő kis malac Stan és Pann :) De idén szeretnénk venni egy tanyát és szeretnénk egy lovat is ..igaz ez csak már távolabbi álom (mármint a ló)a tanya már ki van nézve. Én 4 évig Szegeden tanultam ,ott is kezdtem el dolgozni mint szakács.A párom villanyszerelő . Ő nem rég alapította 2.cégét . Két különböző helyen lakunk még is megértsük egymást Vivi :) ez tök jó . Erre felé nem jártok? Bettina
2013. jan. 12. 19:53
 18/24 A kérdező kommentje:
bocsi félre írtam Viki ,nem Vivi ,ne haragudj :/
2013. jan. 12. 19:54
 19/24 anonim ***** válasza:
Vannak közös szálak az biztos :-)) nálunk a párom a Szakács:-))) én meg fotozok, van itthon egy kisebb studio, nagyon szeretem mar egesz kislany korom ota :-) hu,ellennénk felétek az biztos, nagyon szeretem az állatokat:-) régi álmom nekem is egy tanya, kis veteményes.. Nyugodt körülmények..helyette van 2 csincsillánk, 2 kutyánk, és 4db. Cicánk:-)))) ha egyszer arra járunk, biztos szólunk, remelem addigra 3an megyünk, es ti is 3an lesztek :)) nagyon jo lenne:-))) valami fejlemény?? Nekem még van idő a nem vártig :-)) párom is jobban izgul, hogy ne jöjjön meg, talán jobban mint én:-)) pont megyünk január végen Gyulára, és reménykedünk hogy nem ketten, hanem 2 és felen:-))) ha bármi van, irj! Ha gondolod, megadom az e-mail címem :-)!! Legyetek erősek, es drukkol ás megy ezerrel :) puszi, viki
2013. jan. 13. 11:20
 20/24 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó :) Fejlemény még semmi ,nem vettem tesztet. Néha néha be be nyilalgat a hasam aljába valami,mindíg azt hiszem hogy megfog jönni .Ma egy kicsit be ütöttem a hasamat ,és képzeld ki mentem a mosdóba és volt egy kis barna maszat ,megint csak azt hittem hogy megjött,de azóta semmi ... :( veletek miujs? Páromnak most volt 10én a szülinapja olyan jó lett volna meglepni egy + teszttel
2013. jan. 14. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!