Terhesség? Ha menstruációm utoljára 2012 novemberében volt, akkor már a tesztnek ki kellett volna mutatnia a terhességet nem?!
Ja, hogy teszteltél, de még nem mutatta ki? Bocs, nem voltam figyelmes.
VAlószínű kimutatta volna, kivéve ha volt egy kései peteérésed, mert akkor még lehet negatív annak ellenére, hogy terhes vagy. HA jövő hétig nem jön meg, és mondjuk hétfőn is negatív a teszt, akkor menj orvoshoz, nézzenek meg, lehet valami hormonzavar.
Igen a stressztől is lehet! Annyi okozója van, hogy csak na :-) ha normál ciklus szerint számolunk kb. Dec.18. Körül lehetett a Pe.-d, tehát lehetsz terhes, ha úgy számoljuk. Főleg, hogy hosszabb cikluson is van, mint 28 nap. Az én mensim, még nem lepett meg jelző vérzéssel:-) ez a beágyazódás jele is lehet, de persze még pár dolog jele is. Mint írtam, szerintem ismételj pár nap múlva tesztet! Mert, ha az a beágyazódásos pecsételő vérzés akkor a teszt kifoja mutatni, ha halványan akkor is!!
Igen, sajnos késett annyit, sőt az már nem is késett ,hanem kimaradt. :-(
Drasztikus fogyókúraba kezdtem, amibe szinte belebetegedtem. Aránylag normális volt a testsúlyom, 65kg voltam, 170cm. Hamar le dobtam a kilókat, sőt már kórosan soványra, 49-50kg. Ahogy elkezdtem, normálisan táplálkozni rá 2 hónapra megjött. Olyannyira örültem, hogy nem hittem el mi van a wc papíron:-))) még kiabáltam a páromnak, hogy nem hiszem el...;))) nagy nehezen visszaállt a mensim, mostanra 32-36-37 napos az a ciklusaim, a doki azt mondta 5 nap különbség nem sok:-) szóval megnyugodtam.
Mi is várjuk nagyon a babát, épp édesanyám javasolta, hogy E-vitamint szedjek, ő attól esett hamar teherbe:-) neki a nőgyógyászati mondta anno:-) persze, a természet dönti el kinek mikor kell:-))
Száz szónak is egy a vége, tesztelni! Aztán, ha negatív, akkor orvoshoz kell fordulni!;( de reméljülk arra nem kerül sor, illetve csak más indokkal;)
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!