Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség? Ha menstruációm...

Terhesség? Ha menstruációm utoljára 2012 novemberében volt, akkor már a tesztnek ki kellett volna mutatnia a terhességet nem?!

Figyelt kérdés
33-36 naposak a ciklusaim, tegnap rózsaszínes maszat volt a fehérneműmön, de csak annyi és se utána se ma nincs semmi! Annyi hogy a hüvelyváladékom mintha több lett volna, ez feltünt, de ez nem rózsaszines . Fehér -átlótszó
2013. jan. 10. 11:13
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
beágyazódás az mikor ? akkor mikor meg kellne jönni .-e ?
2013. jan. 10. 11:14
 2/24 anonim ***** válasza:
2012 novemberben mikor?
2013. jan. 10. 11:17
 3/24 anonim ***** válasza:
Teszt?
2013. jan. 10. 11:19
 4/24 anonim ***** válasza:

Ja, hogy teszteltél, de még nem mutatta ki? Bocs, nem voltam figyelmes.

VAlószínű kimutatta volna, kivéve ha volt egy kései peteérésed, mert akkor még lehet negatív annak ellenére, hogy terhes vagy. HA jövő hétig nem jön meg, és mondjuk hétfőn is negatív a teszt, akkor menj orvoshoz, nézzenek meg, lehet valami hormonzavar.

2013. jan. 10. 11:20
 5/24 anonim ***** válasza:
Simán ki kellett volna hogy mutassa! menj orvoshoz, nézzék meg az a biztos.:)
2013. jan. 10. 11:47
 6/24 anonim ***** válasza:
Kérdező! És mikor teszteltél?? Ha nővemberben, avagy december elso felében, akkor nem feltétlen mutatja ki! Szerintem 1-2 nap múltán csinálj egy tesztet, ha pozitív akkor gratu, de ha nem akkor sürgősen orvos! A ciklusaim nekem is olyanok, mint a tied:-) képzeld, èn egyszer 4 teljes hónapig nem menstrualtam! A doki azt mondta, semmi baj. Diétáztam, valószínűleg amiatt...gondolhatod, hány tesztet csináltam :-)))) irány tesztet venni s írd meg mi lett:-) Viki/24
2013. jan. 10. 13:52
 7/24 A kérdező kommentje:
Szia Viki . Hú 4 hónap ,az nagyon sok mondjuk nekem is volt hogy 57 napra jött meg az az időszakom írtó stresszes volt,a doki is megnézett azt mondta hogy nem kéne idegeskednem mert nagyon befolyásolja a menstruációmat -->nem is tudtam hogy van ilyen . Köszönöm szépen a biztatást várok pár napot hisz nem értem hogy tegnap mi volt az a maszat ,most meg semmi lehet hogy meg fog jönni azt jelezte..mondjuk nem szoktam előtte pecsételni reggel görcsöl a hasam és már meg is jött .Szóval ez most szokatlan . Szóval neked diéta miatt késett ?
2013. jan. 10. 18:41
 8/24 A kérdező kommentje:
2012november 28.-án jött meg és december 2.ig tartott ma teszteltem dél körül
2013. jan. 10. 18:42
 9/24 anonim ***** válasza:

Igen a stressztől is lehet! Annyi okozója van, hogy csak na :-) ha normál ciklus szerint számolunk kb. Dec.18. Körül lehetett a Pe.-d, tehát lehetsz terhes, ha úgy számoljuk. Főleg, hogy hosszabb cikluson is van, mint 28 nap. Az én mensim, még nem lepett meg jelző vérzéssel:-) ez a beágyazódás jele is lehet, de persze még pár dolog jele is. Mint írtam, szerintem ismételj pár nap múlva tesztet! Mert, ha az a beágyazódásos pecsételő vérzés akkor a teszt kifoja mutatni, ha halványan akkor is!!

Igen, sajnos késett annyit, sőt az már nem is késett ,hanem kimaradt. :-(

Drasztikus fogyókúraba kezdtem, amibe szinte belebetegedtem. Aránylag normális volt a testsúlyom, 65kg voltam, 170cm. Hamar le dobtam a kilókat, sőt már kórosan soványra, 49-50kg. Ahogy elkezdtem, normálisan táplálkozni rá 2 hónapra megjött. Olyannyira örültem, hogy nem hittem el mi van a wc papíron:-))) még kiabáltam a páromnak, hogy nem hiszem el...;))) nagy nehezen visszaállt a mensim, mostanra 32-36-37 napos az a ciklusaim, a doki azt mondta 5 nap különbség nem sok:-) szóval megnyugodtam.

Mi is várjuk nagyon a babát, épp édesanyám javasolta, hogy E-vitamint szedjek, ő attól esett hamar teherbe:-) neki a nőgyógyászati mondta anno:-) persze, a természet dönti el kinek mikor kell:-))

Száz szónak is egy a vége, tesztelni! Aztán, ha negatív, akkor orvoshoz kell fordulni!;( de reméljülk arra nem kerül sor, illetve csak más indokkal;)

Viki

2013. jan. 10. 19:13
 10/24 A kérdező kommentje:
Viki igazad van ! ! Pár nap múlva tesztelek újra .Igen én is E-vitamint fogok venni valamelyik nap :) Ezt már én is hallottam ! E vitamint apának is adni akarok :P azt legalább megeszi hiába mondtam neki h egyen ő is méhpempőt ,nem hajlandó ..írtó rossz az íze :/ De a hatása remélem annál jobb lessz :) Viki ti mióta próbálkoztok ? Vagy is azt vettem ki a szavadból,hogy ti is próbálkoztok a pocaklakóval üdv:Bettina
2013. jan. 10. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!