Sysyqueen kérdése:
Szoptatás közben az elvetetés milyen következményekkel jár?
Figyelt kérdés
második gyermekem 5 hónapos és úgy néz ki terhes lehetek.... ha elvetetem a kis jövevényt... az befojásolja a picit a szoptatásban? szeretném ha ő is sokáig szopizna. és igazság szerint nem kell a harmadik baba.2013. jan. 9. 10:37
41/51 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászólónak : nem is neked szólt az a rész amikor azt tettem szóvá hogy átélt-e ilyet vagy sem.... hanem annak a sok negatív hozzászólónak aki csak mert a szó láttán hogy abortusz elkezdi a vádaskodást és így a gyilkos meg úgy... de ha találkozik egy tegyük fel 5 gyerekes anyukával és épp a férje nincs vele már egyből nézd már potyogtatja a gyerekeket értelmenincs ... na az ilyenekkel van énnekem gondom... és igen a terhességet végül úgy döntöttünk megtartjuk minekután végig beszéltük az egészet ától zettig a védőnővel... és közben az is kiderült hogy ikreket várok... szóval... igen... meglágyultam. köszönöm mindenkinek aki átélte azt a dolgot és megosztotta velem azt amit gondolt és úgymond segített a döntésmeghozatalban is ... annak is köszönöm aki ide írt olyat hogy gyilkos meg hogy szívtelen jelzőt... pedig velük még most sem rokonszenvezek... és annak a valakinek is köszönöm aki összevissza szidta az anyámat és már családi hagyománynak titulálta az abortuszt. ha nem ijedek meg és nem ér ennyire váratlanul lehet nem is nyílik lehetősége ide olyat írni...
2013. jan. 16. 20:32
42/51 A kérdező kommentje:
a tisztánlátás érdekében ... kikürtöltük a családnak és mivel hogy egyikőnk családjában sem volt sose iker terhesség így a férjem családja legalábbis minden erejével mellettünk van és támogat...
2013. jan. 16. 20:35
44/51 anonim válasza:
Hát ez nagyon jó hír sok boldogságot:)
45/51 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jan. 18. 08:32
46/51 anonim válasza:
Már megbocsáss, de hogy vagy képes ilyet leírni, hogy nem kell a harmadik baba? Miben más ő, mint az első vagy a második? Ő is a te kisbabád! Benned fejlődik, ha hagyod, te vagy neki a minden. Nem ő tehet róla, hogy megfogant. Ha úgy érzed, nem tudod felnevelni, gondolkozz el azon, hogy örökbe adod. Lehet, hogy sosem békélsz meg önmagaddal, ha nem engeded élni. Sokan írták, mondták már, de leírom én is: Miért nem az elsőtől, vagy a másodiktól válsz meg? Kérlek szépen, add meg neki is az esélyt az életre. Próbáld meg elképzelni, milyen lehetne vele az élet. Szeretni fogod, ha meglátod a drága kis arcát, testét, hidd el. Semmiért nem adnád, és hálás lennél, hogy ő is van neked. Próbálj meg inkább segítséget keresni, hogy könnyebben átvészeld az első időket. Utána könnyebb lesz.
47/51 anonim válasza:
Bocsánat, utolsó vagyok. Most olvastam, hogy már döntöttél. Áldjon meg érte az Isten. Sok-sok boldogságot!!!!
48/51 anonim válasza:
:-) na így a vegén nem 3 gyermek lesz, hanem négy, nem semmi...en csak most olvastam a történeted,de ha jarsz erre, kivanvsi vagyok mi van veletek!
49/51 anonim válasza:
Én is csak most olvastam..és őszintén megkönnyebbültem mikor a végére értem, hogy (szerintem) jól döntöttél.
Hogy vagytok, már sikerült megszeretni a babákat??
50/51 anonim válasza:
Egy délelőtt megtörténik az abortusz (altatásban) és délután haza is mehetsz.Annyi,hogy 6-8 órán kersztül nem szoptathatsz az altató beadását követően.Ám a kapott oxitocintól megnövekszik a tejtermelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!