Szoptatás közben az elvetetés milyen következményekkel jár?
Te mennyire egy szívtelen némber vagy. Gusztustalan, hogy ilyen módon és stílusban vagy képes beszélni arról a lényről, aki a te méhedben növekszik...becsúszott, nem kell, nem akarom...ááááá!!!
Jesszus, inkább le sem írom, amit gondolok!
Ja, és ha nem vagy kíváncsi a véleményekre - mert egy olyan témában, ahol a legtöbb nő gyermekre vágyik (valaki akár évek óta), ott bizony több hidegre számíthatsz, mint melegre.
Valahol megértelek. Nekem is 3 van úgy hogy a harmadik nem volt tervezve. Nem ennyire kicsi a különbség, de azért elég kicsi.
A 3asnak írnám hogy mi is 2 re voltunk "berendezkedve" nekik akartunk mindent megadni stb. stb. de mégis mikor ott van au uh-n ott mozgolódik stb. már irtó nehéz ésszel eldönteni hogy na akkor az első kettő kellett, a harmadik meg aki ugyanúgy a mi gyerekünk, meg nem...
Mi se terveztük a harmadikat de végül megtartottuk, és hidd el kérdező ha nehéz is SOHA nem jut eszembe mikor ránézek vagy foglalkozok vele vagy ébredek hozzá éjjel hogy jaj de nem kívánt gyerek.
Tündéri aranyos bújós igazi anyás kisfiú, egy napsugár az életemben.
Nem meggyőzni akarlak csak nem szabad abból kiindulni hogy a te anyukád milyen volt.
Egyébként a kérdésre visszatérve mivel már szültél, felénk úgy van hogy reggel bemész és este már haza is engednek, nem kell egy éjjelt se bent tölteni.
Aki még nem szült annak este helyezik fel a tágító laminária pálcát, de aki már szült annak ez nem kell).
Szóval "csak" egy napot kellene fejned. Remélhetőleg azért 1 max. 1.5 nap alatt nem szokik le a ciciről a babád.
Amúgy kóstolgat már mást is vagy még nem?
Nekem még szopott a 2. gyerekem amikor kilátástalan helyzetemben, kényszerből a 3.-tól megváltam... :( Éjjel, hajnalban még szopizott, reggel be a kórházba. Du. 4 körül haza . Aznap még nem szoptattan, de hajnalban már igen. Én már nem fejtem, mert 2 éves volt már a kicsi és már nem is volt annyi teh és már nem is a táplálásához szükséges, kibírtuk. Pici babánál lehet fejni előre, majd műtét után 1-2x lefejni a tejet és kiönteni. Utána mehet újra a szopi.
(Egyébként nekem borzasztó érzés belegondolni, hogy a 3. kis csodát, gyönyörűséget nem mertem vállalni. Utólag nem tudnám újra megtenni, bár nem tudom hogy oldanám meg az eltartásukat ha egyedül maradnék velük - válófélben vagyunk férjjel... Most a hónap végén születne. Nagyon sokszor eszembe jut... Nagyon fáj!)
Kedves kérdező!
Ne foglalkozz a sok negatív hozzászólással!!
Senkinek semmi köze ahhoz,hogy te mit csinálsz!
A sok hülye meg tartsa meg a véleményét,hisz nem az
volt a kérdés hogy akarja e a babát,meg hogy szívtelen e!!
Nem tudtok olvasni???
Szerintem kérdezd meg az orvost,mi itt nem nagyon tudjuk,hogy befolyásolná e!Biztosat csak ő tud mondani!
Sok sikert!
Bocsi már 16 os de van olyan is hogy az ember megtesz mindent és mégis VÉDEKEZÉS mellett lesz terhes akkor is ha nem ostoba ahogy te írod...
a 100% védekezés ugyanis csak a NO SEX. minden másnak van hibaszázaléka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!