Szoptatás közben az elvetetés milyen következményekkel jár?
"kis jövevényt" szerinted nem fogsz összeomolni az abortusz után? De. És nem az altató hatása miatt nem szoptathatsz majd egy napig, hanem azét nem fogsz szoptatni, mert minden egyes alkalommal, amikor a kisbabádhoz nyúlsz ,eszedbe fog jutni, hogy egy ugyanilyen másikat kidobtál. Legalább hallgass azokra, akik itt leírták, hogy nekik milyen fájdalmas volt az abortusz után. Utólag majd okoskodhatsz te is.
Az a "kis jövevény" ugyanolyan lény, mint a meglévő kettő. Cirka 13 hónap múlva szinte tök ugyanúgy nézne ki, mint a másodszülötted.
Tessék, lehet lepontozni.
Mielőtt elveteted, kérdezd meg, mivel altatnak, meg a gyerekorvost is, hogy mennyi ideig szüneteltesd a szoptatást. Ha nem akarod, hogy begyulladjon a melled, fejjed, és a lefejt tejet dobd ki a kukába.
Ja, és egy gyerek, akit magzati élete kezdetén épp nem terveztek, de utána kihordják, szeretetben felnevelik, rohadtul nem fog rájönni arra, hogy eredetileg ő csak besikerült volt. Azért vagy értelmes, gondolkodó ember, hogy te ne kövesd el ugyanazokat a hibákat, amiket anyád, attól hogy őt nem tervezted, nem kell kötelezően a fejéhez vágni.
Az hogy ahol jut kettőnek, ott jut háromnak is a leghülyébb szöveg amit hallottam. Igen biztos juta egy falat kenyér. Csakhogy egy gyereknek nem elég ennyi.
Én, és azt hiszem sokan mások még úgy gondolkodunk, hogy a gyereknevelés nem egy mártír szerep. Én is szülhetnék tízet és nézhetnénk hónap végén a férjemmel egymást, hogy tied a kenyér héja, enyém a belseje.
"Nyűg" gyereknek sosem lesz jó vége. Én elsősorban SAJÁT MAGAMÉRT vállaltam gyereket, nem azért, hogy ne halljon ki a világ, vagy azért, hogy a gyerekeimnek legyen minél több játszópajtása. Úgy akarok gyereket nevelni, hogy az nekem is öröm legyen. Nem az lenne az élet célja? Nekem is kettőben van örömöm. Anyagilag, lelkileg. Hozzájuk van türelmem.
Kis korkülönbséggel pedig semmilyen esetben nem vállalnék gyereket, mert megőrülnék, és személyes vélemény szerint a saját gyerekeimnek szüksége volt arra, hogy az első időben tényleg csak rá koncentráljak. A második esetében persze nem volt egész napos, de míg a nagy oviban volt rá is jutott kizárólagos figyelem. Ami szintén nem csak neki, hanem nekem is kellett. 5 hónapos gyerek mellé nem vállalnék be még egyet, az biztos.
Ez én vagyok.
Talán a kérdező is ilyen, talán mások az indokai.
Fogadjuk már el a másik véleményét. Az én álláspontom is csak egy, NEKEM ez jó, másnak lehet az, ha szül négy gyereket minden évben. Mindenki saját magát ismeri (kellene ismernie)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!