Szedte valaki kivizsgálás nélkül csak úgy bisztos ami biztos az utrogestant vagy a duphastont?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 18:33
1/8 anonim válasza:
Ezek receptkötelesek! Így amikor kiírják,gondolom van előtte vizsgálat! Habár ártani nem árt,de akkor is.
2/8 anonim válasza:
Különösebb kivizsgálásom nem volt, amikor az elmaradt menstruációm miatt először orvoshoz mentem, akkor az anamnézisben említettem, hogy korábban volt egy spontán vetélésem 9 hetesen.
Egyből felírta az utrogestant, és szedtem 12 hétig.
3/8 A kérdező kommentje:
Mennyit kellett szedned? Nekem is volt egy vetélésem, de olyan bizonytalan vagyok. A doki csak úgy biztos ami biztos alapon írta fel.Bár én is azt olvastam, hogy nem ártahtok vele.
2013. jan. 8. 21:35
4/8 anonim válasza:
Nem árt én is kaptam mert elötte volt egy vetélésem halvány + lett a tesztem egyből felirta és 12 hétig szedtem.
5/8 anonim válasza:
Ezt jó olvasni. nekem vetélés után (5.hét) nem mondott semmit az orvosom. Most meg félek, hogy mi van ha összejön, és megint elvetélek. Szerintetek, akkor kérjek én is ilyen gyógyszert?
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenképp kérj gyógyszert. Az utrogestan nem árthat, több fele is ezt olvastam. A 12. hét után nem szabad szedni
2013. jan. 9. 12:51
7/8 anonim válasza:
Bocsi a késői válaszért. Napi kettőt szedtem szájon át. Lehet kérni hüvelytablettát is. És nyugodtan említsd meg te az orvosnak, nem kell várni, hogy neki jusson vagy ne jusson eszébe.
Én így nyugodt(abb) voltam az első időkben.
8/8 anonim válasza:
mikor mentetek először dokihoz? amint pozitív lett a teszt, vagy vártatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!