Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van akkor, ha kivizsgálás...

Mi van akkor, ha kivizsgálás után mindkettőnknek jók az eredményei, mégsem jön évek óta a baba?

Figyelt kérdés
Mit szoktak ezek után csinálni,javasolni?
2012. ápr. 25. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyanez van..minden ok,mégsem jön!

Inszeminációt szoktak javasolni általában, figyelik a ciklust picit rásegítenek...

2012. ápr. 25. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Kb. ahogy az első válaszoló írta. Néznek peteérést, rásegítenek gyógyszerrel, ha nem sikerül akkor inszemináció, ha akkor sem, akkor gondolom lombik.
2012. ápr. 25. 19:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Miket néztek?
2012. ápr. 25. 19:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Férjemnek spermavizsgálat,nekem Uh,labor...
2012. ápr. 25. 19:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Most akkor nem volt még meg a kivizsgálás sem??
2012. ápr. 25. 20:01
 6/14 Manka68 ***** válasza:
Átjárhatóságin voltál már? Ha nem, akkor az a következő lépés.
2012. ápr. 25. 20:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk így volt.Minden rendben,mégsem jött a baba 4 évig.Akkor előtérbe helyeztek egy nagy kivizsgálást,és lombikot,amitől kiakadtam,nem akartam elmenni,és abban a hónapban pozit teszteltem :)Már 5 éves,1 éves volt mikor "tesógyártásba" kezdtünk,3 év sikertelenség után a nőgyógyászom előjegyzett petevezeték átjárhatósági vizsgálatra tavaly október 8-ára.Nem mertem elmenni,féltem nagyon,mert azt mondják fáj,gondoltam halasztok 1 ciklust,és de jól tettem,mert abban a ónapban 12-én teherbe estem :)Épp ma töltöttem a 30. hetet :)
2012. ápr. 25. 20:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Endokrinológusnál voltál?

Nőnél lehet még gond a pajzsmirigy probléma, inzulin rezisztencia.

2012. ápr. 25. 21:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Barátaim így jártak.3sikertelen év után belevágtak az inszemibe.4siker

telen után spontán jött a baba:)

2012. ápr. 25. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Uh és labor az nem teljes körű kivizsgálás. Laboron belül is mit néztek? Sima vérkép vagy hormonokat is? Esetleg pajzsmirigy? Inzulinrezisztencia? Endokrinológushoz mindenképp menj el.

Nekünk könnyen jött a baba 4x is, mégis elment mindig. A végén csak annyi derült ki (pedig mindenen voltam, amin csak lehetett), hogy lisztérzékeny vagyok. Fél év diéta után teherbe estem ismét, és meg is maradt.

2012. ápr. 26. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!