Mi van akkor, ha kivizsgálás után mindkettőnknek jók az eredményei, mégsem jön évek óta a baba?
Figyelt kérdés
Mit szoktak ezek után csinálni,javasolni?2012. ápr. 25. 18:34
11/14 A kérdező kommentje:
Néztek hormonokat is.
Most Closty kúrán leszek jövő hónaptól,és utána jöhet a méhátfúvás.
2012. ápr. 26. 16:48
12/14 Manka68 válasza:
szia!
Azért átjárhatósági vizsgálat nélkül nem biztos, hogy jó ötlet hormonokkal tömni magad. A dokid kísérletezik rajtad. :-(
Meddőségi centrumokban átjárhatósági vizsgálat nélkül nem is csinálnak semmit, mert ha az a gond, a hormonkúra csak időpocsékolás. Persze a te időd a dokinak ingyen van...
:-(
13/14 anonim válasza:
3 vetélés után kiderült, hogy nagyon magas a streszhormon szintem,meg a prolaktin. Barárcserje kapzsulát szedtem. Amikor letelt a 3 hónap, a 3. veszítés után, ismét próbálkoztunkA 10. héten ismét begörcsöltem...onnantól abbahagytam a munkát és...született egy gyönyörű kislányunk. Pedig már 43 múltam addigra. A kislányom egyik bölcsis tzársának az anyukája hozzám hasonló korú. Ők 10 évig próbálkoztak, vizsgálatok, insemi, több lombik. Akkor feladták. 3 év mulva spontánul lett gyerekük :). Jó nevű genetikus barátunk szerint a gyerek akkor fogan meg, amikor a szervezetet és a lelket felkészültnek érzi, és ez nem függvénye a körülményeknek, illetve annak amit gondolunk a tudatos énünkkel, hanem inkább amit érzünk. Én a harmadik vetélésem után 2 héttel bementem egy bababoltba és bevásároltam...két tele szatyor ruhácskával mentem haza és előre örültem a leendő kicsimnek. Így gyógyultam és készültem. Ez teljesen ösztönös volt....Sajátos utaink vannak. Figyejetek befele is! Készüljetek lelkileg a "csodára" és jönni fog! Ez mellet a férfinek jót tesz némi omega, meg vannak a nők számára is teák, táplálékkiegészítők...
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
Kevesebb stressz és munka,ez így igaz. Mára vagyok kiírva kisfiúnkkal. :)
2013. jan. 24. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!